15 ženskih navika koje odbijaju muškarce

ljubav

Kao i obično, Reddit je imao pregršt odgovora, a mi smo sakupili one najbolje. Ipak, svaki od tih odgovora uzmite s dozom rezerve jer je ipak najbitnije da ste vi vi. Pravi će vas muškarac znati voljeti zbog svega što vas čini, a uvijek se nađe baš onaj jedan koji sve vaše grozne navike smatra jednostavno neodoljivima.
Ipak, ne šteti znati.

1. Neiskrena si. Ovo je poprilično jednostavno, ali povjerenje smatram najvažnijim djelom veze. Ako nemate povjerenja, nemate ništa. Ovo je prvo i temeljno pravilo svake veze!

2. Narcisoidna si. Dobro je voljeti se, ali bi možda bilo dobro tu i tamo se odlijepiti od ogledala. Tu i tamo.

3. Praviš se glupa kako bi privukla pažnju. Nisi glupa, ne glumataj.

4. Praviš se nespretna. Ne žele baš svi biti u vezi s pripitom Zooey Deschanel. (Mi se ne slažemo.)

5. Neprestano si na mobitelu. OK, kužimo da je ovo nova era i da svi provodimo previše vremena na mobitelu, ali ne kad Snapchat i Instagram dolaze prije stvarnog života.

6. Pokušavaš me navesti da budem ljubomoran. Nemoj raditi ništa što sama ne želiš doživjeti. Znaš što kažu o karmi...

7. Praviš se nedostižna. Pretjerano. Ne znamo sve što se događa u vašoj glavi i ponekad ćemo to shvatiti kao znak za odustajanje.

8. Lažeš o svojim željama. Ako znaš što ti se jede, nemoj mu reći da ti je svejedno, a onda govoriti „ne to" za svaki naš prijedlog. To stvarno iritira.

9. Sklona si predrasudama. Dobro, ovo nije omiljeno ni kod jednog spola.

10. Isto tako, previše si otvorenog mišljenja. Što da kažemo? Muškarci su komplicirana, emocionalna bića. Ni oni ne znaju što žele.

11. Bespomoćna si. Jednostavno je. Muškarci vole žene koje su sposobne obaviti neke stvari.

12. Visiš na društvenim mrežama kao da ti je to posao. Osim ako ti je to stvarno posao. Onda pređi na sljedeću točku jer niti jedan frajer ne želi da izgubiš posao. Također, gdje se možemo prijaviti?

13. Nisi spremna uzvratiti ono što dobiješ. Primjer s Reddita: „Bio sam u braku 6 godina i svih 6 godina sudjelovao u ženinoj borbi protiv depresije i autodestrukcije. Niti se u jednom trenutku nisam prestao brinuti o njoj, podržavati ju i boriti se s njom. Uvijek je govorila kako je zahvalna i kako bi učinila sve da mi pomogne kad bih se suočio s nekim problemom. Nakon pet godina veze, počeo sam razvijati opsesivno kompulzivni poremećaj koji je dijagnosticiran kao „blagi autizam". U trenutku kad sam joj rekao, na njezinom sam licu primijetio da joj je to smetalo. Godinu dana kasnije imao sam lošu večer i oprao sam zube četiri puta zaredom jer sam neprestano pogrešno odlagao četkicu za zube. Pogledala me s gađenjem i te večeri otišla kako bi „uzela pauzu od svega". Nakon te večeri nismo se vidjeli niti čuli."

14. Ne daješ mi komplimente. Ponekad je i njima potrebno čuti to da im stražnjica ne izgleda veliko u tim trapericama. Ako voliš slušati komplimente, potpuno je fer ponekad ih i uzvratiti.

15. Nisi ono što jesi. Ne poigravaj se. Budi svoja i nađi nekoga tko ćete voljeti baš takvu kakva jesi. To je pravi savjet.

Izvor: cosmopolitan.hr

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.