10 ženskih grešaka u seksu

Očekivanje da partner čita naše misli i želje zasigurno ne vodi dobrom seksu. Žene su često same sebi najgore neprijateljice jer ih muči bezbroj stvari koje najčešće nikada ne kažu svom partneru. Donosimo deset grešaka koje žene rade u seksu.

1. Očekuju da je on uvijek raspoložen

Žene misle da su muškarci stalno i u svako vrijeme raspoloženi za seks. Možda su tinejdžeri neprestano napaljeni, ali odrasli muškarci koji imaju svakodnevne brige poput posla, plaćanja računa i drugih obaveza, nisu roboti i ne možete očekivati da baš nikad neće biti loše raspoloženi i bezvoljni.

2. Opsjednute su svojim tijelom

Seks je zabavna aktivnost i ne može biti super ako niste opušteni. Činjenica je da su muškarci izrazito vizualni tipovi, ali ako ste s njim došli do faze golotinje, nema šanse da njemu nije super. Žene su često opsjednute vlastitim tijelom i tijekom seksa razmišljaju o svojim nedostacima. On ne vidi celulit, ne smeta mu ako niste depilirale noge od jutros i obožava vaš miris.

3. Nikada ne iniciraju seks

Mnoge žene pretpostavljaju da će svaki put on prvi pokazati interes za seksi igricama. Kada vi inicirate seks, na taj način pokazuje mu da volite i želite seks s njim. Njemu je privlačno kada preuzmete kontrolu i pokažete mu da ga želite sad i odmah.

4. Ne pokazuju što vole

Jedna od najvećih grešaka koje žene rade u seksu je očekivanje da je njezin orgazam isključivo njegova zadaća. Ženama treba duže vremena da dođu do vrhunca, ali to ne znači da si same ne mogu pomoći. Olakšajte mu posao i vodite njegovu ruku po svom tijelu, pokažite mu što volite, umjesto da čekate da on sam shvati.

5. Mirne su i šute

Zbog sramežljivosti, nedovoljne opuštenosti ili manjka samopouzdanja, mnoge žene ne pokazuju nikakvu reakciju. Ni glasom ni pokretima ne pokazuju koliko su uzbuđene u krevetu. Misionarski položaj ne znači da ne morate ništa raditi, pokažite mu da vam je super. A u seksu glasna žena dodatno uzbuđuje partnera, a i sebe.

6. Boje se govoriti prostote

Mnoge žene polude kada muškarac govori prostote ili se same ne usude govoriti ono što ih uzbuđuje. Razgovor o seksu uzbuđuje i dovodi vas u seksualno raspoloženje čak i kada niste previše zainteresirani. Šapnite mu na uho sve svoje 'prljave' tajne, maštarije i želje, i očekujte vatromet!

7. Očekuju maženje nakon seksa

Žena se nakon seksa voli emotivno povezivati i razgovarati, dugo maziti i zaspati mu u naručju. Muškarci se vole maziti isto kao i žene, ali nakon seksa oni su biološki programirani da zaspe. Uostalom, kada se malo naspavaju spremni su za daljnju akciju.

8. Odbijaju seks na brzaka

Duga predigra i nježno i opušteno vođenje ljubavi voli većina žena, ali i seks na brzaka ima svoje prednosti. Mnoge žene odbijaju 'gubiti vrijeme' na seks kada ne stignu, ali seks na brzaka u hodniku ili u automobilu unijet će svježinu i uzbuđenje u vaš seksualni život.

9. Samo u jednom položaju

Mnogim ženama se ne sviđa kada im dečko prizna maštarije koje bi htio ostvariti. Muškarci vole raznolikost u seksu i maštati o scenama iz pornografskih filmova. Naravno da takvi filmovi često prikazuju potpuno nerealan seks, ali različiti položaji u seksu i ženama donose posebna zadovoljstva. On želi da i vi ponekad preuzmete kontrolu u seksu i budete gore. Sa strane i u bilo kojem drugom položaju. Igrajte se!

10. Ignoriraju neke dijelove njegovog tijela

Iako je najveća muška erogena zona upravo penis i područje oko njega, mnoge žene potpuno zapostavljaju druge dijelove njegovog tijela. Muškarci vole da ih se dodiruje i ljubi po vratu, leđima, ramenima, rukama, bedrima, trbuhu, ali i bradavicama i testisima, što mnoge žene zaboravljaju.

Izvor: She.hr