10 tipova ljubavnih parova: Od savjetnika do kraljeva drame

ljubavni par, različiti tipovi, ljubav, njemica, Šibenik, ljubav, Australija, putovanje, žena, muškarac, zasluge, muškarci, zaljubljenost, žene, muškarac, žena, razlozi

Svađalice
Ovaj se par žestoko svađa i još intenzivnije miri. Njihove strastvene razmirice čuli su svi koji su se barem jednom našli u njihovom društvu. Njih ne brine ni mjesto ni vrijeme, a prijatelji i članovi toliko su navikli na takav odnos da ih više ni ne pokušavaju smiriti.
Nerazdvojni ljubavnici
Oni su potpuna suprotnost od svađalica i jednostavno ne mogu jedno bez drugo te stalno to pokazuju. Maženje, poljupci i gugutanje - njihovi izljevi nježnosti toliko su česti da je ljudima neugodno biti u njihovom društvu.
Par s društvenih mreža
Ovaj par komunicira isključivo preko društvenih mreža i mobitela. Svaki dan objave izjave ljubavi ili pjesme posvećene boljoj polovici koje potom jedno drugom "lajkaju". Njihova gugutanja na Facebooku ili Twitteru možete pratiti svakodnevno.
Šef i sluga pokorni
U ovoj vezi postoji neravnopravna podjela moći. Jedan partner je šef, a drugi samo pokorno sluša. Šef odlučuje apsolutno o svemu, od toga koji će film gledati do toga gdje će na godišnji odmor. Pitanje je vremena kad će druga strana "eksplodirati" i svoju ljutnju pokazati pred svima, piše Guyism.
Savjetnici
Ovaj par misli kako imaju savršenu vezu i rado svoje savjete dijele drugima. Iako su dosad bili solo, čim su stupili u vezu misle kako imaju odgovore na sva životna pitanja. Svojim prijateljima stalno predbacuju kako ne znaju komunicirati i graditi dobar odnos s partnerom.
Kraljevi drame
Oni su pravi majstori drame - ovaj par prekine svako malo, a potom se pomiri. U svoja prepucavanja redovito uvlače svoje najmilije i prijatelje na društvenim mrežama koje redovito obavještavaju u kojoj je fazi njihova veza.
Sami sebi dovoljni
Ovaj je par sam sebi dovoljan. Toliko su zaljubljeni da ne primjećuju svijet oko sebe i ne žele se družiti ni sa kim. Kako se druže samo međusobno, zaboravili su kako razgovarati s drugim ljudima pa nerijetko koriste fraze i fore koje samo oni razumiju.
Uvijek u centru pažnje
Ovaj se par svim silama trudi biti u centru pozornosti. Svaku priču uspiju preokrenuti tako da imaju prilike ispričati što se sve njima dogodilo pa tako na primjer ako ste vi ljuti na šefa, oni su ljuti na svoju bolju polovicu zato što im se ne javlja.
"Mi smo jedno" par
U ovoj vrsti odnos nema mjesta za pojedinca jer ovaj par isto diše i isto razmišlja. Oni imaju iste hobije i interese i ne mogu vjerovati kako drugi parovi mogu neke stvari raditi odvojeno.
Par koji u svoje svađe uvlači prijatelje
Ovaj par voli uvlačiti druge u svoje probleme i redovito se istresa na prijateljima. Partneri bliske ljude koriste kako bi si međusobno slali poruke i jedno drugo blatili. Najčešće se žale jednom te istom prijatelju i dovode ga u neugodnu poziciju.

Izvor: 24sata.hr