Znate li zašto vam muškarci ne prilaze?

žena, pravila, dečko, prijateljica, varanje, žene, okretanje, muškarci, žena, magnet, muškarci, žene, shoping, žene, muškarci, djevojke, muškarci, žene, ukusi, žene, frajeri, stvari, žene, riječnik, misli, prijateljice, stvari, žene, žene, privilegija, muškarci, godine, rađa, žene, mostarski vicevi, majka, žene, stvari, prijateljice, odabir, muškarac, žena, stvari, pažnja, cure, dečki, cure, stvari, žene, situacije, žene, muškarci, privlačnost, žene, razgovor, seks, cure, žene, muškarci, žene, muškarci, izgled, veza, frajer, cure, dečko, trač, Hercegovina, nastanak, najbolja prijateljica, prevara, znakovi, najbolja prijateljica, žene, prijateljice, najbolja prijateljica, prijateljica, cure, djevojke, prijateljice, bračni partner, istraživanje
Obratite pažnju na to što radite kada izađete. Ako želite da vam netko priđe - da li mu olakšavate situaciju, da li ste "slobodne"?, piše broj 1.hr.

Ovo su neke stvari koje djevojke rade, a zbog kojih im muškarci ne prilaze:

Zastrašivanje

Puno prijateljica
Kada su prijateljice u grupi, čim muškarac okrene leđa počet će ga "procjenjivati". Dovoljno je teško prići jednoj djevojci, zato se izdvojite iz grupe.

Previše atraktivna
Ako je djevojka previše atraktivna, muškarci mogu pomisliti da kod nje nemaju nikakve šanse. Ovo je najbolja stvar za vaš ego: "Toliko sam seksi da ih to prosto uznemirava".

Ponašanje i izgled

Plešete pijane na stolu
Ako ste pijane u baru, popnete se na šank i počnete se uvijati - sve muške oči biće uprte u vas. Ali vam vjerojatno nijedan neće prići. Takvu djevojku muškarci ne shvaćaju ozbiljno, a ako joj netko priđe - on traži samo jednu stvar.

Izgledate neuredno
Ako želite otjerati muškarce od sebe, dobra strategija je da izgledate kao beskućnik.

Izgledate ljuto ili kao snobica
Smijeh i kontak očima su za muškarce pozitivan odgovor; dok bijes i stav "previše sam dobra za tebe", tjera pripadnike jačeg spola. Ispuštajte pozitivne vibracije i ljepit će se za vas.

Zauzeta

Sa muškarcem ste, nema veze ako vam nije dečko
Ako se pojavite s muškarcima, odajete dojam da ste zauzete. Muškarci ne znaju je li vam netko od njih dečko ili ne. Neki od njih će vas možda to i pitati, ali će većina potražiti dostupniji plijen.

Prsten
Muškarci ne znaju na kojoj ruci stoji koji prsten. Da li zaručnički ide na lijevu ili desnu. Oni čim vide da se nešto svjetluca na vašoj ruci - pomisle da ste zauzete. Međutim neudate žene nose prstenje; znajte da je to ponekad razlog što vam muškarci ne prilaze.

Ne ometaj

Zauzeta
Lakše je prići djevojci koja se naizgled dosađuje. Ako u kafiću vide djevojku koja čita knjigu ili radi na laptopu, dečki je ne žele uznemiravati.

Teško vas je uhvatiti
Nekada muškarci čekaju da djevojka ode do toaleta, misleći da će je tad uhvatiti samu. Ali kada konačno krene do WC-a ili ide suviše brzo ili sa sobom povede nekoliko prijateljica. Poanta je da se nekome ne može prići, zato vodite računa i o tome.

Pozicija u prostoriji
Ako sjedite u kutu cijele noći ili se nalazite iza gomile stolica - odsjekle ste sebe od ostatka svijeta. Neki muškarci se ne žele toliko mučiti da bi stigli do vas. Malo se pomaknite i odaberite dostupnija mjesta u klubu.