Znakovi koji otkrivaju da će vas prevariti

S obzirom na brojke koje baš i ne idu muškarcima u korist, stručnjaci tvrde da postoje određeni znakovi koje je lako prepoznati te pomoću njih otkriti koliko je vaš partner sklon prevarama, piše tportal.hr.

Konstantno skrivanje s kime provodi vrijeme te neprestano izmišljanje alibija otkrivaju muškarca koji priprema teren za varanje. Ukoliko vam prestane spominjati žene koje su bile s njim u društvu i počne izmišljati priče, na dobrom je putu da se
upusti i u druge stvari.

Osjećaj da je zarobljen u vezi te da ga odnos s partnericom guši dobar su temelj za traženje nekoga sa strane. Ukoliko primijetite da manje razgovarate i da je često loše volje, pokušajte mirnim razgovorom otkriti o čemu se radi, a ponekad i odlazak na romantični vikend može biti dobar lijek.

Promjena društva s kojim provoditi vrijeme može lako biti znak da se promijenio i njegov stav o varanju. Naime, ako je dotada osuđivao prijatelja koji vara svoju partnericu, a sada mu ta ista osoba postaje najbliži prijatelj, situacija je i više nego sumnjiva.

Vaše česte svađe i prepiranja mogu rezultirati njegovom potragom za 'najboljom prijateljicom' kojoj će se izjadati i ispričati sve vaše probleme. Takva prijateljstva nerijetko prerastu i u nešto više, stoga svakako probajte mirno razgovarati i izbjeći burne svađe te se posvetiti romantičnim trenucima.

Ako i razmišlja o prevari, muškarac će to i indirektno reći, stoga pozorno slušajte. Ukoliko počne spominjati da je monogamija precijenjena, a da je seks u troje izvrsna ideja, vrijeme je da popričate s njim.

Iznenadna zainteresiranost za filmske porniće i takve časopise vrlo lako može biti znak da se zasitio veze ili seksa te da razmišlja o nekoj drugoj opciji. Iznenadite ga i ostavite bez riječi organiziranjem vikenda za vrijeme kojega nećete izlaziti iz kreveta te isprobajte sve moguće poze i ispunite skrivene fantazije.

Češće odlaženje u noćne klubove, nepoznati brojevi telefona u njegovom mobitelu ili posjetnice koje glase na žensko ime u njegovom novčaniku ne zvuče obećavajuće. Takvo ponašanje karakteristično je za muškarce koji su spremni potražiti zamjenu za svoju partnericu.

Upisivanje tečaja salse ili kuhanja može biti odlična ideja za dvoje, no ako čvrsto odluči da želi sam pohađati satove tečajeva, situacija postaje sumnjiva. Naime, učenjem novih vještina muškarci postaju zanimljivi drugim ženama, a oni koji su odlučni u namjeri da varaju baš to i žele.

izvor: tportal.hr