Znakovi da frajer koji ti se sviđa nije materijal za dečka

Znamo, možda nije fer da o njima sudimo samo prema Facebooku, ali oni to nama rade na dnevnoj bazi, tako da je oprošteno. Ovo su znakovi da dečko koji ti je zapeo za oko definitivno nije materijal za dečka.

Stalno priča o sebi

Statusi u kojima stalno koristi riječ "ja", priče koje ga uvijek oslikavaju kao junaka, puno fotografija na kojima je samo on - sve su to znakovi da imaš posla s egocentričnim frajerom koji nije navikao davati pažnju bilo kom drugom.

Depresivan je

Svatko od nas može imati loš dan, ali ako je ovaj dečko konstantno depresivan i uvijek se žali zbog nečega, takav će biti i uživo.

Stalno je online

U današnje vrijeme to i nije tako teško, jer nam mobiteli omogućavaju da smo na Facebooku cijelo vrijeme, ali postoji razlika između dečka koji ima pristup internetu, i dečku koji je konstantno zalijepljen za njega. Ako stalno visi na Facebooku, vjerojatno nema pametnijeg posla, što bi moglo značiti da ćeš mu ti biti jedina zanimacija ako uđete u vezu.

Dopisuje se sa puno cura

Ne moraš imati pristup njegovom inboxu da bi to znala. Način na koji razgovara sa ženama s kojima je samo prijatelj pokazuje puno o njegovom karakteru. Ako je previše blizak sa svima, znači da obožava flertati, i da to vjerojatno neće prestati raditi ni u vezi.

index.hr