Žene, slabi vam seksualna energija? Evo jednostavnih rješenja

ljubav
Pronašli smo za vas nekoliko savjeta kako da zavolite svoje tijelo i probudite seksualnu energiju koja se krije u vama.

Ako imate mogućnost, spavajte goli svaku noć jer na taj način počet ćete svoje tijelo doživljavati na drugačiji način. Ovo će vam također pomoći da poboljšate cirkulaciju i da imate zdraviju vaginalnu floru.

Masirajte svoje grudi redovito jer ne samo da će vam masaža odgovarati, nego ćete pokrenuti cirkulaciju i energiju, a otkrit ćete i koji dodiri vam odgovaraju.

Redovno vodite dnevnik u koji ćete zapisivati koje stvari vam pričinjavaju užitak. Nakon nekog vremena shvatit ćete kakav učinak ima užitak na vaše cjelokupno zdravlje.

Upoznajte svoje tijelo na taj način što ćete se dodirivati.

Počnite se dodirivati od glave do pete i otkrijte kakve dodire vaše tijelo voli. To možete raditi dok se kupate jer će vam to pomoći da upoznate vaše tijelo u potpunosti.

Svaki put kada se pogledate u ogledalo, pozdravite se s: „Hej, ljepotice!" Možda će vam ispočetka biti smiješno, ali na kraju ćete vidjeti učinak.

Ispravite svoje tijelo i svaki dan odvojite vrijeme koje ćete potrošiti na vježbanje.

Također, vježbanjem možete kontrolirati emocije. Nakon nekog vremena znat ćete koje vam vježbe najviše odgovaraju i bit ćete zadovoljnija samom sobom, a probudit ćete i energiju.

vecernji list