ŽENE POSVE ISKRENO: Vole li više prirodne ili obrijane muškarce? Odgovor bi vas mogao iznenaditi

žene, muškarci, dlake
...obrijani testisi - dečki možda trpe čupanje dlaka iz posve pogrešnih razloga: za utjehu ili da bi se osjetili, hm, većima u određenim područjima. No, ima jedna važna stvar koju muškarci opet nisu uzeli u obzir - nemaju pojma što žene žele da oni naprave sa svojim dlakama?

Koristeći lutke s dlakama zalijepljenim po njima, ekipa Glamoura Huffington Posta zatražila je od triju žena mišljenje o muškim dlakama i njezi tih "izraslina".

Ispalo je da dečki mirne duše mogu preskočiti uklanjanje dlaka, ne samo tamo dolje. Ove tri žene vole kad je na muškarcu sve posve prirodno.

"Ono što mi se sviđa na muškarcu je zapravo samo to", rekla je jedna od njih, pokazujući na lutku s punom bradom, punim pazuhom dlaka, rutavim prsima i neobrijanim stidnim dlakama. U redu, malo je ipak skratila brkove zbog "pristupa".


Dvostruka mjerila

No, kada su dame govorile o svojem tijelu, ilustrirale su zanimljivu istinu o rodnim ulogama i očekivanjima ljepote: isti standard koji vrijedi za žene koje se ne briju, također vrijedi i za muškarce koji se briju.

"Muškarci se danas suočavaju s istim pritiskom kao i žene. Oni moraju biti dlakavi, imati dobru bradu, a žene moraju biti glatke. Dvostruki standardi", rekla je jedna od žena.

net.hr