Žene, ovo nikad, ali baš nikad nemojte raditi u krevetu

Stoga, drage naše dame, dobro proučite ovih pet, kobnih pogreški i nikada ih nemojte činiti.

Plakati
Kada bi postojala dodjela nagrada za najgore ponašanje u krevetu, plakanje bi definitivno zasjelo na prvo mjesto. Ridanje na prsima vašeg partnera ne samo da mu govori koliko je loš u krevetu, već i vas čini pomalo neurotičnom. Osim toga postoji i znanstveni dokaz da je plakanje u krevetu veliki udarac i uvreda za seksualni život koji se odvija ispod vaših plahti. Naime, ako muškarac u krevetu 'namiriše' vaše suze to će ga učiniti seksualno neprivlačnim i nimalo ga nećete uzbuditi.

Smijati se
Poznato je da su u vezi žene te od kojih se očekuje seksi ples u krilu ili striptiz. No, vjerovali ili ne, postoje i muškarci koji bi rado za svoju voljenu priredili seksi show. Kada bi imali malo više samopouzdanja, stvar bi bila puno lakša. Naime, jeste li znali da čak 83% muškaraca smatra da bi trebali poraditi na seksi performansu te ih je sram izvesti ga pred svojom djevojkom, dok njih čak 45% smatra da ima premali penis. E pa drage naše, vrijeme je da pomognete svom muškarcu u podizanju samopouzdanja. Stoga, kada vam vaš dragi pokuša pokazati svoje najbolje seksi pokrete, nemojte se ni u ludilu smijati! Čak i ako smijehom prikrivate nervozu, probajte se usredotočiti na nešto drugo i suspregnite smijeh.

Glumiti orgazam
Glumiti orgazam jedna je od najvećih pogreški kojom možete naštetiti sebi, svom partneru i vašem seksualnom životu. Kao prvo, ako glumite orgazam vaš partner nikada neće saznati kako vas i kada pošteno zadovoljiti. Osim toga, muškarci veoma lako prepoznaju ako glumite. Zamislite da vas prokuži? Kakav bi to samo bio udarac za njegov ego, takvo što bi ga slomilo. I na kraju, vaš bi muškarac idući put kada se prepustite strastima ispod plahti, mogao očekivati da će vas ponovno zadovoljiti. To bi moglo stvoriti dodatni pritisak za vas i njega. Stoga, radije budite iskreni i dajte mu do znanja kada radi dobre poteze, a kada ne.

Sramiti se
Ono što muškarce uvelike odbija jest sram. Ako se djevojka, nakon što je odradila dobru predigru pričajući s muškarcem o tome što bi sve radila u krevetu, posrami, to će ga odbiti. Naime, ako ste svom dragom obećali ples u krilu koji će završiti vrućom akcijom u krevetu, on to i očekuje. Nemojte biti jaki samo na riječima. Ako ste po prirodi sramežljivi u krevetu, nemojte ga zavlačiti pričama o ludom seksu i prljavim igricama, već poradite na vlastitom samopouzdanju. Kupite si seksi donje rublje ili počnite pohađati ples na šipki. Ključ svega je da zapamtite kako kao sramežljiva djevojka ne možete 'zapaliti' atmosferu u krevetu.

Biti ravnodušni
Dečki vole cure koje znaju što žele. Naime, s vremena na vrijeme muškarci počinju osjećati pritisak oko toga da moraju biti glavni u krevetu. Stoga, kada vas vaš dragi priupita kako i gdje se želite seksati, samo nemojte reći: 'Ne znam, kako god ti želiš'. To bi mogao biti znak da zapravo treba mala uputstva. Umjesto, da mu sve prepustite ispričajte mu što vas uzbuđuje. Ako još uvijek ne znate odgovor na to pitanje, vrijeme je da istražite svoje tijelo. 

hot.hr