Žene otkrivaju: Ovo su naše najveće seksualne tajne

prostitucija, Brazil, seksi oružje, seks prakticiranje, žene, tajne
Ali nije kraj svijeta. Možete naučiti i na plahtama otkriti sasvim novo seksualno iskustvo. Za Men`s Health žene su otkrile svoje najdublje seksualne tajne. Znatiželjni?

- Svoj prvi pravi orgazam doživjela sam prvi put tek ovo ljeto. A u braku sam gotovo 15 godina, otkrila je 35-godišnja Jennifer.

- Uvijek ću sebe sama kvalitetnije dovesti do orgazma, iskrena je 22-godišnja Valerie.

- Sviđa mi se ideja da me uhvate u seksualnom odnosu na nekom javnom mjestu, kaže 24-godišnja Melissa.

- Moj partner zna da imam vibrator, ali ne zna koliko ga često koristim. Bojim se, ako mu priznam, da ću pokvariti naš odnos, a imamo odličan seksualni život, zabrinuta je 26-godišnja Jessica.

- Još uvijek provjeravam e-mail svog bivšeg, kaže 26-godišnja Maria.

- Razmišljat ću o partneru tijekom dana, ali kada je seks u pitanju, ne ispunjava moje potrebe. Voljela bih da ima nešto Christiana Greya u sebi, iskrena je 40-godišnja Stacy.

- Dok sam izlazila s jednim, spavala sam s drugim muškarcem. I to se dogodilo tijekom 24 sata, otkriva 36-godišnja Jennie.

- Često flertujem s muškarcima iako sam u vezi, samo da se uvjerim da mogu još uvijek privući muškarca, otkrila je 23-godišnja Elisabeth.

- Uzbuđuje me kada muškarac uzme kontrolu u seksu, a izluđuje me kada pokušava kontrolirati moj život i izvan naše veze, kaže 25-godišnja Jillian.