Zbog skromne narudžbe Bosance istjerali iz pizzerie u Drveniku

Zbog skromne narudžbe Bosance istjerali iz pizzerie u Drveniku
...da su njenu obitelj i nju tijekom ljetovanja u srpnju ove godine izbacili iz jedne lokalne picerije, jer je njihova narudžba bila skromna.

Advija Žiga rekla je za bh. novinsku agenciju Patria da je njena obitelj sjela u pizzeriju Maslina u Drveniku, nakon čega su poručili sokove i sladolede, ali ih je konobar počeo vrijeđati jer je njihova narudžba bila premala, objašnjavajući im kako je upravo vijeme ručka.

- Vlasnik restorana pokušao je konobara opravdati riječima da su ga prije toga naljutili Kinezi, kada je njih šest poručilo jednu pizzu - rekla je Žiga, dodajući da taj izgovor i nije baš najbolji za nju. Žiga vjeruje kako je konobar na njih iskalio bijes nakon što je shvatio da su iz BiH.

- Pored nas su sjedili strani gosti koji su također na stolu imali samo piće. Njima niko nije pravio probleme. Ali, odjednom je ispao problem zbog našeg soka i sladoleda - rekla je Žiga za Patriju, dodajući da već nekoliko godina ljetuje u Drveniku u koji dolazi iz Švedske gdje živi njena obitelj ali da joj je to vjerovatno posljednji put da novac za godišnji odmor potroši na ovom mjestu, piše NAP.