Zaručnik ju je ostavio SMS-om prije vjenčanja, a reakcija.... to curo!

vjenčanje, čudna reakcija, cura
Vjenčanje je otkazano, a Kilee je brzo odlučila da više ne želi biti tužna zbog čovjeka koji je ne zaslužuje
Autor : Zadovoljna Objavljeno: 20.11.2015 / 10:35

Kilee sa svojom prijateljicom i nesuđenom djeverušom Ericom

Kilee sa svojom prijateljicom i nesuđenom djeverušom Ericom (Foto: Facebook @Erica Harvester)
Kilee Manulak zaručila se prije dvije godine i s veseljem planirala svoje vjenčanje koje se trebalo održati prije dva tjedna.

Unijeli smo dušu i srce u planiranje svadbe. Željeli smo da to bude dan kada ćemo sa svima proslaviti svoju ljubav i predanost, kaže Kilee.

Međutim, samo tjedan dana prije vjenčanja zaručnik joj je poslao SMS poruku u kojoj joj je rekao da se više ne želi oženiti za nju i da prekida njihovu vezu. Uslijedilo je nekoliko teških dana za nju, bila je neutješna i isplakala rijeku suza, a onda je shvatila da više ne želi sjediti i sažalijevati se.

Umjesto toga sa svojim roditeljima, kumom i djeverušama uredila se baš onako kako bi to napravila na dan vjenčanja i otišla na floridski Color Fun Fest, humanitarnu utrku tijekom koje se svi sudionici polijevaju bojama.

Bila je to savršena prilika da ‘uništi' svoju bijelu vjenčanicu i iz simbola nesuđene ljubavi pretvori je u simbol prijateljstva.

Vjenčanica je važan dio svakog vjenčanja i puno znači svakoj mladenki. Sada ona za mene predstavlja sestrinstvo, obitelj i potporu. Bilo je divno vidjeti kako se moj krug prijatelja i potpore okupio taj dan, ispričala je Kilee koja će vjenčanicu odnijeti na kemijsko čišćenje i donirati.

A njezin bivši zaručnik? Ne zamara s njim. Ne znam je li vidio ovu priču i ne zanima me. Nisam to napravila zbog njega. Napravila sam to zbog sebe. Njemu i njegovoj obitelji želim sve najbolje i želim mu zahvaliti što me poštedio slomljenog srca u našoj budućnosti- zaključila je.

Zadovoljna.hr