Za čim žene žude kad je seks u pitanju

seks, žudnja, žene
Žene će više uživati u seksu ako se osjećaju voljeno i poželjno. Evo što se nalazi na njihovoj listi želja:

Emocionalna povezanost
Žene se osjećaju voljenima kada je ostvarena emocionalna povezanost s partnerom. Vole razgovarati s partnerom i vole kada ih se sasluša, tako se osjećaju shvaćeno.

Obožavanje
Mnoge žene su nesigurne po pitanju vlastitog izgleda. Što se osjećaju bolje i seksipilnije, to će više uživati u seksu. Zato žene vole kad muškarac obožava njihovo golo tijelo i daje im to do znanja. Ako se osjećaju obožavano, to im je najveća inspiracija u krevetu.

Eksperimentiranja u krevetu
Žene se vrlo brzo mogu početi dosađivati u krevetu. Ako seks postane predvidljiv, to ni za koga nije dobro. Otvorenost prema eksperimentiranju i isprobavanju novih stvari poprilično ih veseli. Važno im je da je partner otvoren i spreman na isprobavanje, piše na stranici fairlady.com.

Povratna informacija
Svaka osoba ima svoju seksualnu osobnost i ne reagiraju svi jednako na sve. I zato žene vole kada dobiju povratnu informaciju ako su dobre 'ljubavnice'.

Orgazmi
Često i puno njih, za tim žude žene. Vaginalni, klitoralni... Iako puno toga ovisi o samoj ženi, i muškarac ima veliku ulogu u tome da žena postigne orgazam. Mora poznavati svoju partnericu i znati što voli i želi.

Hot.hr