Za avanturu je poželjno što više glumiti, ali za pravu ljubav budite iskreni

ljubav
No, morate znati da su zavođenje žena i muškaraca dvije sasvim različite stvari.

Izašao priručnik sa savjetima za strance: Kako zavesti Hrvaticu? Spomeni Porsche, daj kompliment, budi samouvjeren.


Muškarci se boje dostupnih žena spremnih na sve

Za razliku od muškaraca, žene više privlače status, moć i jaka osobnost. Zato morate imati barem jednu od tih kvaliteta.

Mnogi muškarci, također pogrešno, misle kako žene privlače isključivo zgodni muškarci. Iako izgled igra važnu ulogu, nije presudan. One su zapravo više zainteresirane za šarm. Pa ako možete uključiti šarm prema potrebi, ne biste trebali imati problema sa zavođenjem.

Ako pripadate skupini onih koji ne znaju kako se približiti ženi, donosimo nekoliko savjeta.

Žene su emotivke

Naime, većini žena seks nije samo fizički odnos, nego im je često i emotivan čin. Zato, kažu iskusni, stvorite sa ženom emotivnu vezu. To je jednostavno. Najbrži i najbolji način za brzinsko stvaranje emotivne veze sa ženom je upotrijebiti tehniku "suptilnog ulaska u njezin um" govoreći joj što želi čuti, a jedan od "zabranjenih" načina zavođenja na glasu je i kao najuspješniji. S tim se slaže i Bruno Šimleša, najpoznatiji hrvatski ljubavni guru.

- Sve ovisi o tome što želite. Želite li povećati šanse da ćete osvojiti neku nasumičnu ženu, poželjno je što više glumiti. Glumiti da ste sigurniji, samopouzdaniji, bogatiji i zreliji nego što uistinu jeste. Mnoge će žene pasti na to jer im se čini da imate odgovore i na neka njihova pitanja ili da će i njima porasti dionice ako su uz vas. Trebate se pretvarati da vas zanima ono što žena govori, glumiti da imate iste interese, prešutjeti sve što vam se ne sviđa u vezi s njom, davati komplimente njezinu izgledu, ali i djelima i sve će vam to pomoći da osvojite ženu - savjetuje Šimleša.

No, s druge strane, ako želite osvojiti ženu koju možete voljeti i koja može voljeti vas, put je sasvim suprotan, kaže nam. - Mudrim muškarcima nije cilj osvojiti neku nasumičnu ženu, nego ženu koju mogu voljeti i koja može voljeti njih, a da bi uspjeli u tome, ne bi smjeli glumiti niti glumatati. Ljubav je alergična na glumatanje. Želite li osvojiti ženu koju možete voljeti, važno je biti iskren. To ne znači da morate ispričati cijelu svoju životnu priču u prvih pet minuta, ali znači da nećete lagati o onome što vam je važno, u što vjerujete.
Nemojte lagati

Jer, pametnije je saznati je li netko za vas u prvim tjednima, nego nakon 15 godina, zar ne? I zato je iskrenost jako važna za osvajanje pravih žena, žena uz koje će ljubav osvojiti nas - razmišlja. Pokažite ženi najbolje od sebe. I izvana i iznutra.

Žena ne želi biti plijen

To znači da biste, osim dobrog izgleda, uvijek morali biti pristojni u ophođenju sa svim ljudima. Ne započinjite svađe, takvo ponašanje nije ni seksi, ni privlačno.

Pokušajte biti šarmantni i karizmatični jer te dvije osobine žene smatraju neodoljivima. Nikako ne oponašajte druge muškarce. Budite posebni. Ne pokazujte direktni interes za nju, nego razgovarajte sa svima oko nje, ali ne i s njom. I nemojte se odmah smijati njezinim šalama. Takav neočekivani tip ponašanja privući će njezinu pažnju.

Pokažite joj i da niste brbljavac koji će sve o vašem odnosu pričati okolo. Žene drže do svoje reputacije. Ne žele biti nečiji plijen. Posebno ako već imate takvu reputaciju. Uvjerite ju da vam može vjerovati kako god znate.

Učinite da se uz vas osjeća sigurnom. Morate biti njezin prijatelj.
Deset savjeta za uspješno osvajanje žene:

1. Stvorite emotivnu vezu sa ženom. Njoj seks nije samo fizički odnos.

2. Pokažite najbolje od sebe izvana i iznutra.

3. Ne oponašajte druge muškarce. Budite drugačiji i posebni.

4. Budite šarmantni i karizmatični.

5. Nemojte biti agresivni i svadljivi. To nije privlačno.

6. Pokažite joj da niste brbljavi i da o vašem odnosu nećete pričati okolo.

7. Učinite da se uz vas osjeća sigurno.

8. Govorite joj što želi čuti.

9. Ako želite bilo koju ženu, glumite. Glumite da ste sigurniji, bogatiji, zreliji...

10. Ako želite ženu koju biste mogli voljeti, a i ona vas, budite iskreni.

jutarnji list