Veza s oženjenim muškarcem

razvod - svađa
Ne spavamo skupa, rijetko razgovaramo. Ona živi svoj, a ja svoj život! Vjeruj, da mi nije teško radi klinaca - odavno bi se razveli! Odavno, jer kod nas više ništa ne štima. Tko zna, možda ima drugog, ne znam!! Samo znam da godinama nismo vodili ljubav, izašli nekamo, razgovarali o tome svemu. Naša komunikacija je uvijek prepucavanje i svađa. Ma, to nije ni komunikacija!! Mi vrištimo jedan na drugog. Iritira me čim je ugledam onako narogušenu i najsretniji sam kada nisam doma! Usamljen sam, željan ljubavi i pažnje! Što ima lošeg u tome da se nas dvoje viđamo kada se već toliko privlačimo! Stvoreni smo jedan za drugog i sviđaš mi se za poludit!! Želim te voljeti i biti tvoj! Daj ne zamaraj glavicu sa mojom ženom i ovako mi ona ne znači ništa! Ona mi je ko´cimer s kojim dijelim stan!"

Tim riječima opravdat će se svaki oženjeni muškarac koji želi nešto „sa strane" - zapamtite ove riječi! Možda koja riječ više ili manje - ali u principu, identične su u svakom uletu!

Kada ga pitate zašto se svejedno ne razvede jer će klinci odrasti i razumijeti situaciju i da je toliko razvedenih ljudi - odgovorit će da „to" nikako ne može i da je razvod u njegovom slučaju strašno kompliciran proces sada jer ima kredit, ona ne zarađuje dovoljno, što bi rekli njeni i njegovi...kako će djeca bez njega, ona je trenutno u lošoj fazi itd...itd..

Ljubičice moje drage - bježite koliko vas noge nose od oženjenih frajera jer će vas toliko povrijediti da nećete godinama doći k sebi!!

Prije nekoliko godina priču mi je ispričala prijateljica. Predugo se znamo i o svemu otvoreno razgovaramo. Kada ne stignemo „u živo" čavrljati negdje na klopi ili cugi, zvrcnemo se i trkeljamo satima. Bilo mi je čudno što se ne javlja dva tjedna i što se isto toliko dugo nismo vidjele. Kada god bih je nazvala u tim danima, uvijek je bila u nekoj gužvi, strci, pa ne stiže, javit će mi se kasnije - pa se ne javi.. Ok, činilo mi se opravdano jer je taman počela karijeru na novom poslu. Sva je bila ushićena i znala sam koliko joj je taj job bio važan i koliko se htjela dokazati, uspjeti. Pustila sam je, ali mi svejedno nije bilo jasno gdje se gubi svaki dan... Smrdilo mi je nešto. Baš imam nos za sranja!

 

Jedan dan me nazvala i rekla:

Hej ljubi!! Ja sam se zaljubila i to do jaja!! Ne mogu vjerovati da mi se napokon to događa!!
Ma, u kog si se zaljubila ženo i to u ova dva tjedna što se nismo čule?!? Pričaj mi!
Jaooo, ne znam od kuda da počnem... On je super, radi u mojoj firmi! Sam dragi Bog ga je poslao! Odmah mi je bio ful drag, a što je vrijeme prolazilo i obzirom koliko smo zajedno na poslu...........jednostavno se desilo! Haha!!
A kučkooo, pa zato se ti meni ne javljaš danima, jebem te ludu!!
Da!! Stalno smo skupa! Na poslu, poslije posla! Bili smo za vikend ća!! Ajmeee, ful mi paše!! Ful razgovaramo, smijemo se, sex...ma sveeee!! Stara, zaljubila sam se ko dijete! Gdje je bio do sad?! Ahahaha
Ma tko je taj tip? Koliko ima godina?
Malo je stariji od mene! Samo draga, nemoj popizdit kad ti ovo kažem!! Znam da ćeš odmah zamračiti, stoga čekaj da ti objasnim..

I tada sam točno znala da je miris sranja (kojeg sam gore nanjušila) opravdan i da ću upravo sad čuti o kojem se sranju radi (čak sam i pretpostavila koje je, al, hajd ... nećemo se igrati vidovnjaka jer to nisam - samo sam realna).

Reci, slušam te. Neću zamračiti. Pustit ću te da mi kažeš do kraja - i pustila sam je.
Mila, ne osuđuj me. Nije kako ti se čini...znam da to ne voliš i da imaš paranoje na takve i slične priče. Oženjen je i ima dvoje djece...

A meni mukaaaa, povraća mi se...i već znam što će mi dalje reći... i ona priča..priiiičaaaa tako poznatu priču...aaaaaaa!!!

On i žena su ful loše godinama, jedva da žive skupa!! Da nema djece puklo bi odavno! Jadan..toliko je nježan i dobar, željan ljubavi! Stalno smo skupa!! Doma samo prespava par sati i to je to! Baš su loše njih dvoje i pitanje je dana kad je to gotovo! Vjeruj mi! Znaš da nisam taj tip i da to ne volim, ali ja u ovoj priči nisam druga!! Ja sam prva! Nju boli briga za njega! Njoj su samo pare važne! Izgleda ko neka seljanka, vidjela sam je! Znaš šta sam ja za nju??? Nije mi do koljena! Šta do koljena, nije mi ni do kičice!!!

Slušala sam je i došlo mi je da vrištim. Kada je završila rekla sam joj:

Ljubavi, radi ovoga te neću voljeti manje. Znaš da osuđujem veze sa zauzetima! Za mene je to dno dna!! I nije pošteno!! Šta se nije razveo pa onda bio s tobom? Nije fer tako govoriti o svojoj ženi koju je nekada volio i s kojom ima djecu, jebote!! Strašno!! Samo sam se sad naživcirala!! Najlakše je srat po ženi!! Nek bude muško, pa nek se razvede, nek napravi nešto, pokrene razvod barem!! To mi je pošteno ako nisu jedno za drugo, ako se ne privlače, ne ševe, ne pričaju - neka se raziđu!! Zašto žive skupa uopće??
Ti si mila skroz luda!! Pa nisu sve priče iste! Poslušaj me!! Fakat nam je lijepo. Razvest će se. Rekao mi je! Oni su jako loše. To samo što nije puklo. Stvarno nam je lijepo! Pa, on je non stop sa mnom. Ona ga uopće niti ne zove!!
Pa, naravno da ste non stop skupa jer radite skupa i jer se viđate na poslu.
Pa, da! Ali, viđaamo se i poslije posla, umjesto da ide na trening bude sa mnom! Pa zaružimo.. i dođe doma ful kasno. Bili smo i cijeli vikend skupa! A ona uopće ne zove niti da pita gdje je! Užasna je! Vještica!
.a da li si pomislila da je možda utišao telefon pa zato ne čuješ da ga itko zove, ha? Nemoj biti toliko naivna, daj molim te!!
Znaš da imam koju u glavi, a bogme i u guzici! I znaš da sam sve dobro izanalizirala prije nego sam se upustila u ovo. Vjeruj mi. Sve je ok. Vidjet ćeš. Ne brini.

I tako... Vrijeme je prolazilo. Nas dvije smo se čule s vremena na vrijeme jer je ona svaki slobodni trenutak bila s njim. A kada nije bila s njim - pripremala se za susret s n jim - jer kad on zvrc - ona hop! A kada bi se čule pričale smo općenito. Napomenila bi samo kako joj je super i kako je sretna ali u diskusiju nismo ulazile jer ja o tome nisam mogla. Fakat nisam. I tko god me pozna zna to koliko sam alergična na to - na vezu s oženjenim muškarcem.

Nakon par mjeseci ... nikad neću zaboraviti taj dan. Padala je kiša kao luda. Već sam bila u pidžami - zvoni mobitel. Ona. Javim se. Ona plače. Ne može govoriti koliko plače! Žena se raspada. Sjela sam u auto i otišla do nje. Znala sam što se dogodilo. Ne moraš biti previše inteligentan kako bi to mogao zaključiti.

Znači, žena mu je u mobitelu pronašla poruke koje je slao mojoj prijateljici. Klasična priča u kojoj žena razvali da je muž vara. Mobitel je prva stvar na koju će svaka normalna osoba pomisliti kad posumnja u partnera i da nešto u njihovom odnosu ne štima. Znači, pričekat će prvu priliku i ugrabit će mobitel u svoje ruke.. pročačkati malo poruke, pozove, facebook..e-mailove. I... onda bude jako zanimljivo!

Ok. Lukavi muškarac briše sve tragove u mobitelu i one pisane i one u pozivima. Znači, očistit će svu pismenu komunikaciju i popis poziva ili će imati šifru za otvaranje ekrana. Par koraka i svega par sekundi potrebno mu je da te prozorčiće u mobitelu isprazni i obriše prije nego uđe u stan gdje mu je obitelj. Iz mobitela je najlakše izbrisati tragove komunikacije koja vodi do tajne veze, a isto tako, mobitel je najlakši put do otkrivanja prijevare. Pa čak i ako ima šifru za otključavanje ekrana kako ne bi svatko mogao „ući" u njegov telefon - svejedno se dogodi trenutak nepažnje i sve pada u vodu. Ostavit će negdje telefon, otići će pod tuš. Doći će poruka i žena će pročiti barem dio teksta. Skužit će nešto i počet će čačkati. Razvalit će šifru, a onda je najebao!

E pa to se dogodilo kod ovog njenog frajera, big mother fucker-a koji je pričao priče o lošem braku i o ženi koja je grozna i o tome kako kod njih ništa ne štima, pa o tome kako njegovu ženu boli briga za njega, on je s njom samo radi djece.. ne spavaju skupa, nikad nisu skupa.. pa ona jebote kao da i ne postoji!!

Žena mu je ulovila telefon. On je uvijek pazio da su mu sve porukice izbrisane kao i popisi poziva. Uglavnom, jedan dan je zaboravio izbrisati. Dogodi se i najboljima. Jebiga - zaboravio je. Žena je očigledno nešto sumnjala i samo je čekala trenutak da to nešto i ulovi. Po meni je vejrojatno duže pratila situaciju i sigurno je već uzimala mobitel u ruke - međutim - mobitel je bio bez ikakvog traga. Sve do tog dana kad je momčić zaboravio izbrisati trag! A trag je vodio do moje prijateljice!

Znači - kažin! Cirkus! Žena je zamračila! Nazvala je nju na telefon, jebala joj sve po spisku! Nazivala je droljama i kurvama! Izdjelila joj je sve i sva na ovom i onom svijetu! Vrištala na nju, prijetila joj.. Strašno! Ova je plakala, branila se, ispričavala! Dno dna.

Da skratim - nakon scene i poziva njegove žene - big mother fucker se nije javio da bi je utješio ili bilo što tome slično. Mislila je kako će doletiti do nje, zaštiti je, spasiti od njegove lude i pomahnitale ženturače... (sad je meni to smiješno - a u biti uopće nije smiješno). Plakala je i zvala ga - nije joj se javljao. Znači, nije joj se uopće javljao! Zvala je mene. A koga će?

Nisam je mogla smiriti. Plakala je ko dijete. Kako je plakala tako je pomalo počela shvaćati koliko ju je u stvari lagao svo vrijeme i da je ispričana priča bila njegova priča. Njegova verzija i opravdanje samom sebi. A ona je nasjela. Koliko ih je nasjelo na istu priču ... More žena.

Sreli su se na poslu nakon tog paklenog vikenda - prvi radni dan. Ispričao joj se. Rekao da mu je jako žao. Ni riječ više. Ni riječ manje. To je bilo to od njega.

Više se nisu viđali, smijali, nalazili, voljeli. Odjednom je sve stalo. Počeo je jurcati doma nakon posla. Vidjela ga je u par navrata po gradu kako se prešetava sa ženicom držeći se za ruku i nije mogla vjerovati. Hahaha! Ukakio se frajer pa je „peglao" situaciju i „spašavao" brak. Toliko o priči kako ne voli ženu i da ga živo boli briga za nju. Da, moš misliti!! Ful je frajer dok ga žena ne ulovi, a kad ga ulovi, e onda je manji od makova zrna. Klasična priča!

Nakon par mjeseci, kada se sve smirilo i vratilo na staro (valjda je ženicu opet uvjerio kako je sve ok i da je voli), opet je počeo skakutati oko moje frendice i predlagati i obećavati.. Ona je tražila premještaj u drugu poslovnicu i promijenila je telefon. Bravo za nju! Bolje od toga nije mogla napraviti.

 

Moja je prijateljica proživjela jedan od ružnijih perioda u životu, ali isto tako imala je sreće. Gdje je tu sreća pitate se? Sreća je u tome što njegova žena nikada nije saznala tko je u stvari osoba s kojom ju je varao i kako se zove, niti je mogla sumnjala da njih dvoje rade skupa. Zato je moja frendica imala sreće jer je jebeno dobro prošla s te strane. S druge strane je naučila lekciju i shvatila zbog čega ja toliko mrzim veze s oženjenim muškarcima i bježim od njih glavom bez obzira! Prošla sam to na vlastitoj koži. Moj muž je mene varao i iste priče pričao je za mene: da sam ovakva i onakva, da me ne voli, da ne spavamo u istom krevetu, da je sa mnom samo radi male.... Znači bila sam u toj kombinaciji, ali s one strane. Ja sam bila žena koju je muž varao pa znam. I znam kako to boli i razdire. I znam što je istina, a što ne. Svi su oni najveći frajeri van kuće i obitelji, a doma su male mace! I meni su ulijetali frajeri koji su u braku. Naslušala sam se svih ovih uvodih priča da je to vrh vrhova! I zato mrzim veze s oženjenima jer ima slobodnih frajera ili je bolje biti sam nego nekome dojebnica! Preposesivna sam da bih ga mogla dijeliti s drugom. To što oni pričaju da sa ženom ne spavaju, sve su si kao braco i seka, ma moš si mislit kako je to istina! To je priča koju žene vole čuti. To je priča na koju žene padaju: a jadan... sad ću ga ja spasiti od one žene-zmaja koja je najzločestiji lik u ovoj sapunici. Nije, ne! Ta žena je u principu u svom filmu... djeca, posao..problemi. Sex je u manjku ili ga nema (zato vam stalno vičem da se sexate) i zato oni švrljaju i ne vide nikakvo zlo u tome. Priču koju plasiraju curama-ženama koje žele osvojiti je logična. Pogledajte realno; da tip priđe s pričom kako je u njegovom braku baš sve super i pet, da voli svoju ženu, poštuje, ali kako želi malo začiniti svoj sexualni život, jer sa ženom ne može ostvariti sve svoje maštarije koje ima u glavi - pa bi eto malo, zarotirao koju novu osobu radi adrenalina i opet se vratio ženici - što biste mu odgovorile na to?

Ruku u vatru dajem kako biste ga fino poslale u tri krasne pizde materine! Definitivno! E, pa zato pričaju priču koju želite čuti jer na tu priču žene padaju!

U principu veze s oženjenim muškarcima ne završavaju dobro. Malo koja je završila u braku s tipom kojem je bila ljubavnica. Svugdje ima izuzetaka, pa ih tako ima i u ovim situacijama. Poznajem one koju su bili pred kraj braka, koji su se razišli i pošteno ušli u nešto novo. E to mi je pošteno i fer: očistiti ono što nije više dobro da bi moglo doći nešt novo i bolje. Skidam kapu! Ovi koji paralelno švrljaju i vuku dojebnice godinama neće se nikada razvesti i oženiti je. Rijetke priče. A tu stoji i ona stara: ne gradi se sreća na tuđoj nesreći. Ima nešto u tome!

Klonite se zauzetih muškaraca. Kada se priča razvali da švrlja onda on odjedanput mijenja priču. Odjedanput se drži žene i djece. Odjedanput je najbolji muž i otac! Bori se za taj brak i ne želi razvod. Nije ga nikada niti želio! Oni se pomire, ispeglaju „nesporazum" i idu dalje, a vi (koja ste taj nesporazum napravila) ostanete posrana, sama i sa doživotnim biljegom. I još vas svi osuđuju! U većini slučajeva bude baš ovako.

Znam jednu koja je najbolje godine svog života protratila čekajući voljenog muškarca. Prvo je godinama čekala da se razvede. Čak je napravila skandal, da ubrza razvod. Čekanje se nastavilo i nakon razvoda jer prvih par godina nije bilo primjereno da živi s njom (a je obrziran majke ti mile), pa onda nije bilo pristojno niti nekoliko godina nakon razvoda jer što će reći njegova djeca... I tako se čekanje pretvorilo u sodomu i gomoru koja je trajala 15 godina!! 15 jebenih godina života ona je provela u nadanju i čekanju. A dočekala je ništa!! Ima skoro 45, dijete se odselilo i živi svoj život. Frajer kojeg je čekala ima drugu, mlađu .. a ona je ostala sama! Mislim da ima o čemu razumišljati. Bogme, da, na žalost!

Da zaključimo :)

Bolje da ste same nego u vezi s oženjenim muškarcem - poslušajte me! Znam da ćete sada drvljem i kamenjem po meni - pogotovo one koje su u vezi s oženjenima - ali vjerujte! Bježite od oženjenih glavom bez obzira! Nema tu sreće. One koje me poslušaju uštedjet će si nekoliko godina života, a one koje to ne žele nego žele naučiti na vlastitim greškama (pa što bude) - proći će glavom kroz zid i sjetit će me se kad-tad: Ona Ivana Grabar imala je pravo ;)

izvor: stilueta.net