Varala ga: Mislila da ju prosi, a on je 'zakuhao' brutalan prekid

prekid, video
U prvom dijelu protagonist ovog prekida objasniti će vam kako je izgledala njihova veza, koliko su zajedno, te kako je na Noć vještica po prvi puta saznao da ga djevojka vara. No, šutio je i skupljao još dokaza i na kraju ju odlučio - zaprositi.

Tako je naime to barem izgledalo i to je ona mislila prvih nekoliko minuta nakon što je ušla u kuću. Zanimljivo je također (i tužno) što je muškarac usred svega snimao i sobe po kući kako bi kasnije mogao dokazati da u njima nije bilo štete ako njegova uskoro bivša djevojka odluči sve porazbijati.

Ukratko - u pitanju su dva pisma. Nakon prvog djevojka će se raznježiti, pa i pustiti koju suzu. Nakon toga će na glavu simbolično staviti jelenje rogove i otvoriti papirnato srce u kojemu piše 'Tko je jeb**i Thomas?!'. U tom joj je trenutku pred očima vjerojatno prošao cijeli život. Drugo je pismo pročitala sama, kada je njen sada bivši momak napustio kuću.

No, da ne duljimo, pokrenite video i uživajte u napetosti, vrijedno je svih 16 minuta. Video je u manje od 24 sata inače pogledalo gotovo milijun i pol ljudi.

24sata.hr