Učiteljica bila u ljubavnoj vezi s učenikom: ‘Nisam predator’

učenik, učiteljica, pohotna učiteljica, seks prakticiranje
‘Sve se to dogodilo jer sam bila nesretna u braku', izjavila je Caswell i dodala da u deset godina braka nikada nije dobila kompliment od svog supruga.

Učiteljica engleskog jezika iz gradića Hollisa uhićena je u lipnju prošle godine u motelu gdje se nalazila s učenikom. Učenik je početkom prošlog ljeta otišao u Mississippi posjetiti majku, a učiteljica je krenula za njim. Sastanak su dogovorili u motelu. Iz zatvora je izašla nakon što je platila 100 tisuća dolara jamčevine te sada sa slobode čeka suđenje.

‘Sve je to bila učenikova inicijativa. Nabacivao mi se i grlio me. Ja sam bila zavedena, nije bilo obrnuto', izjavila je Caswell u emisiji Dr. Phila.

‘Nisam predator'

Dodala je kako joj je učenik jednom prišao jako blizu nakon čega ju je i poljubio.

‘Ostali smo u učionici dva sata. Seks je trajao oko 15 minuta. Sve je to bila učenikova inicijativa', izjavila je Caswell.

Veza je počela u travnju 2014. godine. Na pitaje Dr. Phila je li mu rekla da prestane, Caswell je kazala da je kazala: ‘Rekla sam mu ne te da ne možemo dalje nastaviti. Sve je bilo uzalud. Mogla sam otići, ali nisam', izjavila je Caswell i dodala kako kasnije nije mogla vjerovati da je to učinila.

‘Nisam predator i nisam prijetnja nikome', izjavila je Caswell koja je dala otkaz u školi gdje je radila.