U kojoj se godini života žene osjećaju najprivlačnije?

žene, muškarci, žene, veza, važnost, laž, istina, žene, muškarci, stvari, žene, izrazi, žene, sram, žene, godine, privlačnost, žene, lezbijke, poriv, cure, sitnice, značanje, tajne, žene, žene, trač, muškarci, žene, žena, stvari, žene, muškarci, mostarke, pare, momci, stvari, žene, muškarci, žene, seks, otkriće, stvari, prijateljice, obećanja, žene, same , sreća, žena, smijeh, mobitel, dnevnik, gradska cura, cura, dnevnik, gradska cura, muškarci, žene, privlačenje, privlačnost, Privlačnost i ljubav, mostarke, ulica, razgovor, mostarke, povratak, mostarke
ako su to godine u kojima nestaje svježi izgled lica i više ne možemo jesti baš sve što želimo bez vidljivih posljedica, osjećaj da smo tad najljepše javlja se zbog drugih stvari, a to su u prvom redu zaljubljivanje i uživanje u stabilnom odnosu s partnerom.

Također, čak 17 posto žena otkrilo je kako se puno bolje osjeća bez šminke s 29 godina, nego u mlađim danima s puno iste. Isto je istraživanje otkrilo i kako samopouzdanje raste i pada ovisno o danu u tjednu. Pa se tako žene najprivlačnije osjećaju petkom.

Više od četvrtine njih takve je osjećaje povezalo s dovoljno sna, a umor i stres su navele kao najveće neprijatelje samopouzdanja. No, 29 posto njih otkrilo je i kako u tu skupinu svrstavaju i druge žene, jer su priznale kako se osjećaju manje lijepe u društvu drugih atraktivnih žena.

Mnoge od ispitanica izjavile su kako su se najljepše osjećale na dan vjenčanja, na odmoru ili dok su bile trudne. Za kraj su otkrile kako im je za poticanje samopouzdanja mnogo važniji kompliment prijatelja ili drugih žena, nego muškarca.

Daily Mail