Tuširanje - udvoje je bolje!

seks, način, ljubav, seks, pravila, vrijeme, seks, trikovi, fantazija, seks, žene, požuda, seks, duljina, seks, seks ljubav, Osvetnički seks, seks s novim partnerom, stres, ljutnja, Muškarci i žene, puno zagrljaja, Iskušenje, prevara, zagrljaj, razvod, ljubav, ljubomora, ljubav nije robija, seksualno usklađeni, seks ljubav, seksualni partneri, Seksualna kompatibilnost, muškarac žena, seks ljubav, intimni dijelovi tijela, seks u dvoje, seksualno aktivan, ljubav, Seksualni interes, seks u dvoje, tuširanje, tuš, seks prakticiranje, za žene i muškarce, želja za seksom, vođenje ljubavi
Prvo što morate znati o seksu pod tušem jest da je on opasan! Pri tom ne mislimo na spolne bolesti (koje su moguće jer kondomi i voda ne idu ruku pod ruku), nego na vaše kosti i život.

Bez obzira sadrži li vaša kupaonica prostranu kadu, polu-kadu ili tuš kabinu, prostor u kojem se odvija akcija je skučen, vode ima na sve strane, a akteri ne stoje mirno na mjestu. Vrlo se lako možete poskliznuti i zveknuti glavom o pod, rub kade ili kabine, pa čak i slomiti nešto.

Imajte na umu da će vam trebati hladna glava za seks pod tušem jer morate biti svjesni svakog trenutka i moći odgovorno procijeniti koje pokrete možete izvoditi, a koje ne.

Vrlo je važno postaviti pravu atmosferu i posvetiti se predigri, koja je ženama važnija nego muškarcima. Nemojte žuriti, polako se skidajte, milujte, ljubite i izazivajte. Voda će isprati prirodnu lubrikaciju vagine, što znači da će penetracija biti moguće bolna. Stoga se pobrinite da je vašoj partnerici zaista udobno i da je opuštena i vrlo željna.

Nipošto nemojte koristiti sapun ili gel za tuširanje kao lubrikant. Vagina je osjetljiva na promjenu PH faktora, a šamponima ćete napraviti pravi masakr, a možda i pobrati koji šamar.

Jednako tako, ako vodite ljubav u kadi, izbjegavajte pjenušave kupke i soli za kupanje koje isto tako mogu uzrokovati kaos "ispod struka".

Nedostatak seksa pod tušem ili u kadi jest taj što voda ne doprinosi vlaženju vagine. Stoga ćete se morati dobro potruditi i biti nježni s partnericom. S druge strane, dok god ste na suhom i van kade, spašeni ste.

Ako je vaša kada mala i jedva vi stanete u nju, bit će zahtjevno uklopiti dvije osobe i još k tome njihove kretnje. No, zato možete sjesti na rub kade, vaša partnerica neka sjedne vama u krilo a vi ju pridržavajte za struk i pomažite joj.

Tuš kabina nudi malo više manevarskog prostora (ako ste sretnik što se tiče gabarita pločica). Približite se dragoj, neka ona podigne nogu i zamota ju oko vašeg boka ili butine, a vi ju pridržavajte. Isto tako možete probati "doggy" stil u stajaćem položaju s raširenim nogama.

Ne morate se ograničiti na samu kadu ili tuš kako biste uživali. Dovedite partnericu pred lavabo, neka se osloni na njega rukama, a vi joj priđite s leđa. Dodatnu čar će dati pogled u ogledalu - muškarci su ipak vizualni tipovi, zar ne?

broj1.hr