Trinaest znakova da je vaš dragi fantastičan u krevetu

impotencija, sexy, sex, zdravlje, sex, sex, sex, sex, sifilis, sex, sex, sex, seks, mrak, ljubav, seks, predigra, seks, debeljuce, seks, bol, seks, znanost, seks, plaža, uhićenje, seks, okidači, strast, analni seks, seks, savjeti, orgazam, seks, seks, orgazam, zadovoljstvo, seks, poze, krevet, seks, fenomen, ljubavnik, pažnja, veze, seks, krevet, partneri, žena, orgazam, seks, seks, orgazam, muškarac žena, muškarci, seks, orgazam, seks, škola, orgazam, seks, raspoloženje, seks, ubojstvo, seks, krikovi, seks, pitanja, odgovori, rekordi, seks, razum, načini, seks, seks, znojenje, seks, stvari, seks ljubav, sex orgazam, svršavanje, predigra, užitak, seksualni čin, doživljavanje istovremenog vrhunca, Jača imunitet, seks ljubav, seks, ublažava bol, Čini vas sretnim, Smanjuje anksioznost, seks navike, maraton, ljubav, seks navike, partnerica, način, seks navike, suprug, supruga, mastrubacija, ljubav, seks u dvoje, seksualno aktivan, seks u dvoje, poze, cure, seks prakticiranje, spolni odnosi, par
1.Uvijek se pobrine da vi prvi svršite. Doslovno!

2. Za oralni seks uvijek vraća istom mjerom. Nije da itko broji tko je kome koliko puta udovoljio, no ne samo da mu nije problem, već sa zadovoljstvom seli u vaše južnije krajeve. Čak kad biste morali razmisliti, čini vam se da on vama oralno zadovoljstvo pruža češće nego vi njemu. Ali kao što smo rekli, tko broji...

3. Ne ismijava vaše fantazije. Ok, možda još uvijek nije spreman pretvoriti ih u stvarnost, no barem se ne osjećate glupo kada mu u detalje prepričavate sve scenarije koje ste zamislili.

4. Ne ignorira sve ostale erogene zone osim vaše vagine. On itekako zna što će s vratom, ušima, grudima, trbuhom, i bez da googla što učiniti.

5. U vašem vibratoru ne vidi prijetnju. Znate da ste s nekom vrstom seks genijalca kada on nije nimalo prestrašen zbog vašeg vibratora, jer zna da se vibrator ne može mjeriti s njegovim vještinama, a i vi to znate.

6. Otvoren je za razne novotarije. 'Želiš da ja isprobam tvoj analni dildo? Ok.' - ovo je nešto što totalno možete zamisliti da on izgovara.

7. Uvijek komplementira vaše tijelo. Bez obzira na doba godine, datume i to jeste li smršavjeli ili se udebljali. Kraj nega se osjećate kao da biste mogli zablistati u karijeri super modela.

8. Nikada ne gura vašu glavu prema svom penisu. Jer zna da je to pomalo psihotično. I da bi pristojan frajer lijepo izrekao svoje želje, a ne ih fizički nametao.

9. Ljubi vas nakon oralnog seksa. Uopće nije bitno tko je kome priuštio zadovoljstvo, on je lud za vama i jasno mu je da su tjelesni sokovi dio vaše strasti. I ljubavi.

10. Poštuje vaše želje. Kada vama nije do seksa, on strpljivo čeka pravi trenutak za intimno druženje, a on nikada ne nastupa prije nego vi to poželite.

11. Iznimno je obziran u seksu. Prije nego što realizira neku svoju novu seksi genijalnu ideju, uvijek nastoji biti siguran da je to ono što i vi želite.

12. Govorite mu da je najbolji frajer ikad i doista to i mislite. Toliko je dobar u krevetu da kada masturbirate, mislite na njega, a ne na recimo Ryana Goslinga.

13. Najradije nikada ne biste napustili krevet. Svaki slobodni trenutak biste s njim ležali, i mazili se, pa se još malo seksali, pa se opet malo mazili...

Izvor: cosmopolitan.hr