Tko je fatalna bivša misica koju je Hrvatska izručila BiH

BIH, Hrvatska, izručenje
...danas je pravosuđu BiH izručena Slobodanka Tošić, rođena 1986. godine. Optužena je lišena slobode na području Republike Hrvatske, nakon čega je izručena Bosni i Hercegovini., navedeno je u današnjem priopćenju Tužiteljstva BiH.

"Navedena je jedna od optuženih u predmetu kodne akcije „Lutka" (Cvijan i dr) u kojem se većem broju optuženih sudi za kaznena djela organiziranog kriminala a nakon njenog bjekstva iz BiH i nepojavljivanja na ročištima u predmetu, Tužiteljstvo BiH zatražilo je raspisivanje međunarodne tjeralice, nakon čega je Sud BiH raspisao tjeralicu", stoji u priopćenju.

Tošić je bivša sudionica izbora za Miss BiH i Pleyboj zečica, i nekadašnja djevojka Darka Eleza koji je i u BiH i Srbiji optuživan i osuđen zbog razlčitih krivičnih dela, uključujujući ubojstva i pljačke, podsjeća Slobodna Bosna.

Ona je jedna od 32 osobe koje se nalaze na popisu Tužiteljstva BiH koje se terete za slična krivična dijela.

Mediji su je povezivali s "namještaljkom" čiji je cilj bio ubojstvo Elezovog izravnog konkurenta Đorđa Ždrale s kojim je jedno vrijeme također bila u vezi.

"U krevetu volim dominirati. Najviše mi prija da sam na vrhu, kad maksimalno mogu osjetiti muškarca", citira Slobodna Bosna Slobodanku./HMS/