Superbogati šeik traži 60 mladih zgodnih žena, a ne gradi harem…

trend, tange, Francuska, žene, kazna, djevojke, gaćice, posao, šeik, žene, potraga, žene, bokovi, tange, šetnja u tangicama, tanga gaćice, tangice
1. travnja Venecijom je počela kružiti priča kako neki superbogati šeik zapošljava 60 mladih i atraktivnih žena koje imaju zavidne sposobnosti u - shoppingu. Iako se činila kao prvoaprilska šala, vijest se pokazala vrlo istinitom.

Naime, taj superbogati šeik, zapravo je Rashid bin Saeed Al Maktoum, vladar Dubaija i traži asistentice u kupovini za svoje brojne supruge i djecu. Tražio je upravo Talijanke zbog njihova ‘izuzetnog smisla za modu', a osim toga, poželjne kandidatkinje morale su biti zgodne, stare između 18 i 28 godina te znati govoriti engleski, a plus im je bilo i poznavanje francuskog ili arapskog jezika, piše Guardian.

One koje zadovolje sve kriterije i uspješno prođu ispitivanje pred ‘žirijem' sastavljenim od stilista, osobnog kupca i odvjetnika (kako bi sve bilo u skladu sa zakonom) bit će plaćene 100 eura dnevno da se sljedeći mjesec sa šeikom i njegovom obitelji upute na turneju po Europi. njihova zadaća bit će brinuti se o izgledu šeikovih žena i djece.

dnevnik.hr