Stvari koje žene nikada ne bi smjele raditi drugim ženama

žena, pravila, dečko, prijateljica, varanje, žene, okretanje, muškarci, žena, magnet, muškarci, žene, shoping, žene, muškarci, djevojke, muškarci, žene, ukusi, žene, frajeri, stvari, žene, riječnik, misli, prijateljice, stvari, žene, žene, privilegija, muškarci, godine, rađa, žene, mostarski vicevi, majka, žene, stvari, prijateljice, odabir, muškarac, žena, stvari, pažnja, cure, dečki, cure, stvari, žene, situacije, žene, muškarci, privlačnost, žene, razgovor, seks, cure, žene, muškarci, žene, muškarci, izgled, veza, frajer, cure, dečko, trač, Hercegovina, nastanak, najbolja prijateljica, prevara, znakovi, najbolja prijateljica, žene, prijateljice, najbolja prijateljica, prijateljica, cure, djevojke, prijateljice, bračni partner, istraživanje

Bivši su zabranjeni

Ako je tvoja frendica prekinula s nekim, on je sada slobodan na tržištu, ali to ne znači da je slobodan za tebe. Naravno, ako je to ljubav iz osnovne škole, nema problema, ali ako se radi o pravoj vezi, bolje je ne ulaziti u tu kombinaciju. Svaka zajednička kava biti će neugodna, a prijateljica će ti to sigurno zamjeriti, ma koliko god govorila da joj ne smeta.

Prijateljice na prvom mjestu

Njezin dečko može biti u pravu, ali kao prava prijateljica, bolje je da zauzmeš njenu stranu. Ako je sasvim u krivu, reci joj to na samo, ali kada su u pitanju svađe, tvoj je posao braniti frendicu. Tu je naravno i trenutak kada saznaš da ju dečko vara – koliko god te on molio i govorio ti da ćeš ju samo povrijediti, moraš ga tužiti. Ako frendica ikad sazna da joj nisi rekla, neće ti oprostiti.

Ne tračaj joj dečka

Koliko god posvađani bili u danom trenutku, nikada nemoj pasti u zamku i reći joj kako ti se nikada nije sviđao. Pomirit će se, zaboravit će na svađu, ali ona neće zaboraviti da joj je frendica rekla pravu istinu o tome što misli o njenom dečku.

Dečki su zabranjeni

Možda zvuči kao da se podrazumijeva, ali jako puno žena svjesno ili nesvjesno flerta sa dečkima svojih frendica. Koliko god šarmantan bio, odupri se bilo kakvom zavodljivom tonu razgovora, jer bi svi to mogli krivo shvatiti.

portal-plus.info