Što stvarno želi da zapaziš na njoj?

ljubav, seks, podaci, seks, bivši, obaveza, znakovi, zavođenje, muškarci, varanje, žene, seks, žene, problemi, muškarci, žene, prilazak, žene, seks, seks, ozljede, seks, nogomet, seks, mjesta, seks, Svjetsko prvenstvo, pobjednik, seks, vrste, žene, prevara, otkriće, muškarci, žene, seks, seks prakticiranje, posao, Hrvati, seks prakticiranje, priča, seks navike, znakovi, žene, žena, muškarci, želje, žene, preljub, muškarci, preljuba, svatovi, preljub, ljubav, spriječavanje, varanje, prepoznavanje, stranac, dnevnik, djevojka, nezasitna mala, preljub, preljubnica, ljubavnik, suprug, žena, varanje, trener, stvari, prevara, flert, rogonja, preljub, preljubnik, preljubnica, preljub, preljubnica, oglas, preljub, preljubnik, varanje, veze muškarci varanje, znakovi, preljub, preljubnica, preljubnik, varanje, afera, ljubavna afera, detektiv, varanje, supruga, poligraf, ispitivanje, varanje, seks prakticiranje, zdravlje, muškarci, hotel, prevara, muž, usluga, žene, ljubav, muškarci, žena, znak
Počinješ je skenirati i tražiš. Ima li novu frizuru? Manikuru? Novu torbicu? Ruž za usne? Priznaj si, muškarci nisu dobri kad treba zapaziti male ali bitne detalje na svojoj boljoj polovici. Još je gore kad ne skužiš da je promijenila boju kose iz crne u crvenu. Kako izbjeći ovu bruku bez da stekneš super moći?

Zapravo je vrlo jednostavno, ona samo želi da vidiš kako se potrudila oko nečega. Da vidiš da se sredila za tebe, da te usreći. Kada idući puta stane pred tebe s pogledom koji nešto očekuje, jednostavno joj reci da ti se sviđa kako se uvijek potrudi da izgleda savršeno i da ti je drago da se toliko trudi u vezi. Naravno, ovu rečenicu ne smiješ koristiti baš svaki put.

Dakle, ipak moraš zapaziti neke detalje. Kad kupi novo seksi donje rublje i obuče ga zbog tebe, moraš joj reći da izgleda prokleto dobro i da je stvarno seksi. I to će biti dovoljno. Ako znaš da ima dogovor kod frizera, pogledaj je kad se vrati. Ako promjena frizure nije bila drastična nego je samo stavila pramenove ili njena kosa izgleda punije i ljepše, reci da joj kosa izgleda toliko lijepo da bi mogla reklamirati šampon na telki.

Ako provodi dosta vremena u teretani, a rezultati se možda odmah ne vide, bilo bi pametno da joj kažeš kako ima fenomenalno tijelo. Nakon ovog komplimenta osjećat će se bolje znajući da je podupireš. A sad, cipele. Svjesne smo činjenice da muškarci ne posvećuju pažnju cipelama koje nosimo. Ali ako vidiš da je obukla seksi štikle za večernji izlazak, znaj da ih nije obukla jer su udobne već da izgleda dobro za tebe. Reci joj da joj super stoje i da joj noge izgledaju dulje.

Nadalje, ako primjetiš da je kupaonica čista kao na reklami za Mr. Muscolo i da je krevet uredno složen a stan izgleda kao hotel s 5 zvijezdica-pogodi. Da, potrudila se i počistila vaše ljubavno gnijezdo. Ona je zapravo najjeftinija čistačica i sve što želi je jedno malo „hvala, stan odlično izgleda". Tako ćeš joj pokazati da si zamjetio njen trud. Ovakve sitnice žene čine sretnijima a ako su sretnije imaš veće šanse za jedno dobro pušenje.

Izvor: macho.hr