Što prije shvatite ove stvari o muškarcima, bit će vam bolje

Naprosto postoje stvari koje muškarci i žene trebaju znati jedni o drugima namjeravaju li napredovati u vezama. Donosimo vam nekoliko stvari koje će vam pomoći da bolje shvatite svog partnera.

Muškarci ne kompliciraju

To već vjerovatno znate, ali možda vam je trebao podsjetnik. Naravno i oni znaju biti zagonetni, ali većinom je ono što vidite ujedno i ono što dobijete. Muškarci su iskreni i stvari nazivaju onakvima kakve jesu, pogotovo u društvu drugih muškaraca. Ne okolišaju kad je riječ o osjećajima i ako imaju problem u vezi onda to i kažu. Ako ništa ne prigovaraju, smatrajte da su sretni. Ako se vaš frajer pali na crni čipkasti grudnjak i tangice koje imate, vjerojatno će zaželjeti da to nosite svake subote navečer do kraja svijeta i vijeka. Neće se, međutim, pobuniti nadmašite li tu kombinaciju nekom drugom. Muškarci su zaista tako jednostavni. To ne mora nužno značiti kako je to dobra stvar, ali zaista su jako predvidljivi.

Muškarci ne obraćaju pažnju

Želite i potajno se nadate da vaš partner obraća pažnju na sitnice kao što vi to činite. Na žalost, to nije tako. Dakle, ako vam donese buket jer ste nedavno spomenuli ruže, to je mali čin, ali, vjerujte, velik za vašeg partnera. Time vam je pokazao da je ipak u određenom trenutku obratio pažnju. No, ne očekujte da to bude često. Takvi trenuci su rijetki, ali ima ih.

Partner vam ne može čitati misli

Žene su sklone tome da se dure i pri tom ne žele reći partnerima što im je. Muškarcima je takvo ponašanje neshvatljivo i djetinjasto te ga doživljavaju kao pasivnu agresiju. Za razliku od žena, muškarci ne šute o svojim osjećajima pred partnericama, a potom slavodobitno pred prijateljima iznose razloge zbog kojih su se naljutili kao što to često žene čine sa svojim prijateljicama. Ako nisu više zainteresirani, to će reći. Čak i saslušati vašu stranu priče iako su čvrsto odlučili raskinuti vezu. Smatraju da je stvari čišće izvesti na takav način. Ne bi bilo loše da i vi pokušate tako ponekad. Naravno, postoje muškarci koji zbog seksa ostaju i u lošoj vezi, ali takvima se obično dogodi da na kraju dobiju nogu.

Dakle, što možete učiniti? Za početak je dobro da budete svjesni razlika. Muškarci se moraju srediti vrlo brzo misle li dostići žene koje su napravile velike korake unaprijed. Najbolje što muškarac može učiniti je dobro paziti na potrebe svoje partnerice. Žene su fenomenalne u prepoznavanju potreba svojih partnera, ali od muškaraca ne bi smjele očekivati da će odmah shvatiti što njima treba.

Muškarcima povremeno treba prosvjetljenje.

Pokušajte biti toliko otvoreni prema svom muškarcu koliko je on otvoren prema svojim muškim prijateljima. Stavite sve karte na stol. Nikakve koristi nema od potajnog durenja i ogovaranja s prijateljicama. Budite savršeno jasni i otvoreno razgovarajte. Muškarci će shvatiti poruku komunicirate li na način na koji oni komuniciraju s dečkima.

magazin.net.hr