Što muškarci zaista vole na ženama ?

žene, muškarci, žene, veza, važnost, laž, istina, žene, muškarci, stvari, žene, izrazi, žene, sram, žene, godine, privlačnost, žene, lezbijke, poriv, cure, sitnice, značanje, tajne, žene, žene, trač, muškarci, žene, žena, stvari, žene, muškarci, mostarke, pare, momci, stvari, žene, muškarci, žene, seks, otkriće, stvari, prijateljice, obećanja, žene, same , sreća, žena, smijeh, mobitel, dnevnik, gradska cura, cura, dnevnik, gradska cura, muškarci, žene, privlačenje, privlačnost, Privlačnost i ljubav, mostarke, ulica, razgovor, mostarke, povratak, mostarke
Kako na njih djeluju ženske suze, koja ženska odjeća potpuno okupira njihovu pažnju i jesu li stvarno tako bespomoćni pred bujnim ženskim grudima - evo kakve odgovore nudi znanost.

Fatalna crvena boja
Istraživanje provedeno na Sveučilištu Rochester otkrilo je da muškarci ne mogu odoljeti ženama u odjeći crvene boje. Tijekom istraživanja muškarci su gledali fotografije žena odjevenih u crvenu i zelenu odjeću, a crvena se pokazala kao fatalna boja. "Istraživanje je pokazalo da boja odjeće nema samo estetsku važnost već i veliki utjecaj na psihu - u ovom slučaju na vrlo provokativan način."

Maženje
Institut Kinza (Kinsey) u istraživanju obuhvatio je više od tisuću heteroseksualnih muškaraca koji su se nalazili u dugim vezama. Rezultati istraživanja pokazali su da su u vezi najsretniji bili upravo oni muškarci koji su se sa svojom partnericom često mazili.

Ženske grudi
Istraživači Sveučilišta Wellington na Novom Zelandu "otkrili" su da muškarci jednostavno obožavaju gledati u ženske grudi, au studiji je otkriveno i da je upravo to dio ženskog tijela koji muškarci prvo pogledaju. Tako je čak polovica muškaraca koji su sudjelovali u istraživanju priznala kako prvo pogledaju ženske grudi, a zatim lice i da su grudi dio tijela koji muškarci kod žena najduže gledaju. Ali, suprotno općeprihvaćenom mišljenju, istraživanje je pokazalo kako muškarcima veličina grudi uopće nije bitna.

Atraktivna voditeljica
Dvije studije iz Indiane pokazale su da muškarci vrlo teško prate vijesti na televiziji ako ih prezentira atraktivna voditeljica iu tom slučaju informacije puno teže pamte. Znanstvenici smatraju da se razlog tome nalazi u muškom kognitivnom dijelu mozga koji preferira vizualizaciju više od verbalnog prikupljanja informacija.

Brak
Iako vlada mišljenje da su žene za razliku od muškaraca sklonije braku, to mišljenje ako se "pita" nauka, je potpuna zabluda. Naime, istraživanje koje je proveo internet portal Match.com i Sveučilišta Bingamtonu i Ratgers, pokazalo je kako muškarci brak priželjkuju u jednakoj mjeri kao i žene. Studija koja je obuhvatila više od pet tisuća muškaraca (starost od 21. do 65 godina) pokazala je da muškarci često osjećaju čak i veću želju za roditeljstvom.

Hvalisanje
Istraživanje obavljeno na Sveučilištima u Teksasu i Minnesoti potvrdilo je da su automobili koje muškarci voze, povezani s načinom zavođenja i navikama u vezama. Mada upadljive automobile češće voze muškarci koje zanima neobavezni seks, znanstvenici su utvrdili da muškarci zapravo svoje limene ljubimce koriste kao bi se hvalisali pred pripadnicama ljepšeg spola.

Pita od bundeve
Istraživanje "Smell and Taste Treatment and Research Centra" u Chicagu otkrilo je da upravo pita od bundeve najbolji poboljšava protok krvi u penisu.

Suze
"ABC News" prenosi da su znanstvenici otkrili da muškarce ženske suze jednostavno odbijaju. Kako je pokazalo istraživanje, ženske suze muškarci shvaćaju kao da njihova partnerica želi zagrljaj i utjehu, a da na seks istog trenutka treba zaboraviti. Znanstvenici smatraju da je razlog tome kemijski sastav suza, a "emocionalne suze" se prema kemijskom sastavu razlikuju od suza koje teku kada se, npr.. secka luk.

Brinete
Društvena mreža Badoo provela je istraživanje u Velikoj Britaniji i otkrila da najveći broj muškaraca privlače brinete. Tako je čak 33 posto muškaraca u istraživanju otkrilo kako ih najviše privlače upravo brinete, a 29% voli crnke.

Položaj glave
Sudeći prema istraživanju Sveučilišta Newcastle u Australiji, muškarce jako privlače žene koje drže glavu pomalo nagnutu. Znanstvenici tvrde da su muškarcima žene privlačnije kada malo isture bradu i onda ih nježno pogledaju, posebice ako su niže od njih. Taj neobični faktor uzrokovan je time što tada muškarci "osjećaju" da su jači i muževniji - a žene nježnije.