Što mu mogu otkriti vaše gaćice?

žene, seks, gaćice, donje rublje, žene, muškarci
... a posebnu pažnju posvećuju odabiru kada su sigurne da će uskoro prvi put voditi ljubav s nekim frajerom. Evo i što to određeni odabir znači!

Rublje s porukom

Gaćice s nekom simpatičnom porukom otkrivaju veselu i opuštenu ženu koja svog partnera želi nasmijati, opustiti i zabaviti. Prvi seks često zna biti neugodan pa ona poruku koja partnera neće ostaviti ravnodušnim vidi kao idealno oružje za probijanje leda. Ako je natpis na guzi, možda samo želi ukazati kojim dijelom bi voljela da se njen partner pozabavi.

Vintage kroj

Rublje koje krojem izgleda kao da je kupljeno 50-ih godina prošlog stoljeća otkriva pomalo staromodnu damu. To ne znači da ona ne voli seks i da ne zna uživati u svim njegovim čarima, dapače. Ove su žene itekako svjesne svoje seksualnosti i seksipila koje ovakvo rublje nagovještava, iako skriva puno više od modernih krojeva. Ono najbolje naglašava ženstvene obline. Ono po čemu su ove žene staromodnije ili bolje rečeno tradicionalnije je što će preferirati da muškarac bude taj koji će učiniti prvi korak.

Klasične bijele pamučne gaćice

Ove će gaćice odabrati žena koja na rublje ne gleda kao na alat za zavođenje. Ona je zadovoljna svojim tijelom, kao i odnosom s partnerom i ne trudi se previše u igri zavođenja. Kako u životu, tako i u seksu, ona je jednostavna, razborita, ne voli gubiti dragocjeno vrijeme i točno zna što želi.

Hipsterice

Ovakve će gaćice odabrati žena koja voli svoju stražnjicu i koja je njome itekako zadovoljna. Ove su žene jako opuštene i vrckave, a vole i razne igrice što znači da će s njima predigra najčešće trajati duuugo, dugo. Bezbrižne su, suosjećajne i zabavne pa su jako poželjne ljubavnice.

Tange

Svaka zločesta cura voli ovakvo rublje koje svojom veličinom ništa ne prepušta mašti. Ona samouvjereno pokazuje što nudi i daje do znanja da je tu zbog samo jedne stvari. Ona nema nikakvih problema sa svojom seksualnosti, niti priznavanjem svojih fantazija, želja i preferencija. Ona će vam jasno i glasno priznati sve što voli i želi da joj radite!

Volani i mašnice

Ove žene žive za romantiku. Nježne su i pomalo samozatajne, a seks doživljavaju kao veoma intiman i emotivan čin. One se neće samo tako odlučiti na seks za jednu noć, već maštaju o svom princu koji ih je osvojio i koji će s njima voditi ljubav na krevetu prepunom ružinih latica uz svjetlo svijeća. Nakon samog seksa, uslijedit će sati i sati maženja i sladunjavih razgovora.

Izvor: cosmopolitan.hr