Splićanka Mirjana došla osvojiti Hercegovca Dražena

ljubav je na selu, Hajduk
U Dalmatinskoj zagori Stanko je djevojke odveo na procesiju u selu, i to u kočiji. Dame su bile oduševljene vožnjom, a Stanko se manirima pokazao kao pravi kavalir.

Kod Alojza su djevojke ispitivale jedna drugu što misle o Alojzu i o tome tko odlazi s njegova imanja. Iako ni jedna nije sigurna koja bi mogla otići, Anja je zaključila da ona vjerojatno neće.

"Vjerojatno me ne bi zvao u sobu da želi da odem!" - zaključila je Anja.

Hercegovac Dražen je odlučio da Snježana više neće biti s njim na farmi, a na Marijanino pitanje zašto, otkrio je da "imaju neke nesuglasice".

"Htjela je zapovijedati, ali muška glava je na kraju ta koju se pita" - potvrdio je svoj muško-ženski stav Dražen, dodajući kako su "ostale dvije djevojke radišne i poslušne".

Marijana mu je potom otkrila da mu je, budući da je dobio još pisama, odlučila dovesti treću djevojku.

"Nisam nikako to očekivao, ostao sam začuđen!" - priznao je Dražen kada se pojavila Mirjana. Mirjana je Splićanka, ima 48 godina i krojačica je.

"Došla sam ovdje jer ste mi se učinili zanimljivi..." - predstavila se Mirjana Draženu, dodajući da je rođena kad i Hajduk.

"Našli smo se oko zajedničke teme - Hajduka!" - sretno je zaključio Dražen, upitavši je koju tribinu voli.

"Onu od Torcide!" - rekla je Mirjana, a Dražen je zaključio da čim navija za Hajduk, ne može biti loša!

Na Sandrinom imanju bilo je burno.

"Spremali smo se kositi, a u tom trenu je Kristijan nešto dobacio Marinu i ispao je bum!" - objasnila je Sandra.

"Ponio sam se prema njemu kao prema najboljem prijatelju jer nisam želio da se ozlijedi, a on je to shvatio kao ismijavanje" - rekao je Kristijan, opisujući scenu.

"Ti se uopće ne trudiš, trgni se!" - rekla je Sandra Marinu nakon svađe s Kristijanom. Na kraju su se svi međusobno posvađali, a Sandra je pokušavala smiriti situaciju te ih je na kraju i pomirila.

U Otočcu je atmosfera bila svečana. Nakon što je Mario iznenadio Amru tortom, pozvao je da popričaju.

"Ja sam skužio da ti na farmi bez nečega ne možeš raditi.." - rekao joj je Mario i poklonio joj sunčane naočale te joj dao i kutijicu s naušnicama, što je Amru toliko oduševilo da ga je zagrlila i poljubila.

Dino je svojim djevojkama priopćio da jedna mora napustiti farmu.

"Bila mi je jako teška odluka i sve ste mi jako drage, ali koja god ode doma, ne želim prekidati prijateljstva i želim se družiti s vama" - rekao je Dino, te na kraju zamolio Tereziju da napusti imanje.

"Nisam bila zabrinuta i očekivala sam da idem, ali svi će mi nedostajati" - komentirala je Terezija, za koju je Dino komentirao da je bila "malo preglasna".

Slobodna Dalmacija