Spavala sam s profesorom, on je imao 40, a ja tek 17 godina

zlostavljanje
Ali, nije ostalo na pukom maštanju - spavala je s njime, mnogo puta, godinama...

Imala je samo 17 godina, a on 40. Ispočetka je to bio nevin flert, "užicala" bi od njega koji dim cigarete tijekom odmora dok su razgovarali o književnosti. Otprilike godinu dana je njihov odnos bio na toj razini - sve do dana u kojemu je profesor pozvao i nju i još nekoliko učenika na konzultacije poslije nastave. Nakon što su se svi "razbježali", njih su dvoje ostali sami. U iskrenoj ispovijesti Molly iznosi detalje svoje zabranjene afere za The Guardian.

Toga dana profesor je poveo mene i još par kolega u svoj ured. Konzultacije oko nastave pretvorile su se u razuzdanu zabavu - pili smo, pušili "travu", još pili... Odjednom smo ostali sami on i ja - na kauču. Opijeni svime što smo konzumirali, prepustili smo se strastima. Bio je to tek početak jer su naša druženja bivala sve češća, ponekad i opasna. Znali smo igrati Bocu istine u uredu ravnatelja, dolazio je na moje kućne partyje i ostajao prespavati.

Sprijateljila sam se s njegovim malim sinovima, pa čak i upoznala njegovu majku. Jedne smo se noći previše zanijeli i ulovio nas je policajac u autu. Kaznio ga je za vožnju u pijanom stanju. Vijest je završila i u novinama.

Ja našu vezu nisam skrivala od obitelji i prijatelja. Upoznao mi je i oca i majku. Tati je bio simpatičan, ali mama je bila protiv, govorila bi kako izgleda kao neki opasan tip. Prijatelji su imali podvojena mišljenja - nekima je naša ljubav bila slatka i očaravajuća, dok su se drugi "zgražali". Meni je bilo lijepo, znala sam koliko je hrabrosti trebalo da nas dvoje izađemo u javnost.

Jedne večeri, nakon seksa, pitao me jesam li gledala film Manhattan. Tada sam imala 20 godina i naravno da ga nisam gledala. Pustio ga je. U filmu Woody Allen glumi nastranog ujaka koji ima aferu sa 17-godišnjom djevojkom. Upoznaje ju sa svojim prijateljima i kaže kako je stariji od njezina oca. Na kraju Woodyjev lik pušta djevojku da istraži što još život nudi te ona odlazi od njega.

Sjećam se da sam se sva naježila nakon što smo pogledali taj film. Tada nisam znala zašto sam se osjećala toliko loše, ali sada, deset godina od toga, znam - ja sam njemu bila samo prolazna avantura, igračka kojom je liječio svoju krizu srednjih godina. Shvatila sam kako je i gledanje Manhattana bila svojevrsna igra. Ja sam za njega bila igra. Ali i nakon toga, naš se odnos nastavio.

Na posljednjoj godini fakulteta, profesor me uvjerio da sudjelujem na jednom seminaru, trebalo je pročitati knjigu od preko tisuću stranica, ali ja to nisam uspjela jer sam vrijeme provodila - s njime.

Toga je trenutka počelo "hlađenje" - bližili su se rokovi, trebalo je diplomirati, a pomisao na to da će me "on" ocjenjivati bila je previše za mene. Igra s njimje mi se više nije činila zabavnom. Morala sam prekinuti tu farsu. Budući da smo oboje bili nesređenih osjećaja, prekid nije nastupio trenutno, još smo se viđali neko vrijeme, opijali se i seksali.

Onda se jednoga dana odselio, kao i ja. Napokon smo živjeli dovoljno daleko da možemo okrenuti novu stranicu u svojim životima. Iz svega toga sam naučila kako igra seksa i moći zna biti zabavna - ako srce i ego držite pod kontrolom.

24sata.hr