ŠOK U KAFIĆU U DUROVNIKU Ljubavnici se bacili u akciju kakvu još niste vidjeli!

Dubrovnik
Oni su se posvađali, a potom i fizički obračunali. Kada je stigla policija nisu prestali pa su ih morali smirivati. Oboje su zadobili ozljede.

Par se posvađao u utorak, nešto prije ponoći i tom su se prilikom kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, fizički i verbalno sukobili. Naguravali su se, grebali i grizli, a oboje su zadobili tjelesne ozljede. Prema neslužbenim informacijama, nastavili su i nakon dolaska policije koja je intervenirala i smirila cijelu stvar.

Ovaj događaj potvrdila je i Policijska uprava dubrovačko-neretvanska. "Sinoć, nešto prije ponoći, došlo je do narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu na području Gruža. Nakon dojave, policijski službenici su intervenirali u objektu, a dosad provedenim izvidima utvrđeno je da su se muškarac u dobi od 30 i ženska osoba u dobi od 22 godine fizički i verbalno sukobili. Oboje su zadobili lakše tjelesne ozljede te će uz optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira biti dovedeni pred Prekršajni sud u Dubrovniku", tvrde iz policije.