FOTO  Sjajna atmosfera i brojna poznata lica na CHICovnik koktel zabavi u 4 Sobe gospođe Safije

večer, CHICovnik

Ove godine su svoje druženje smjestili u prekrasan ambijent restorana 4 Sobe gospođe Safije i uzvanici su u prostorijama njihovog wine & tapas bara uživali u ukusnim vinima i neodoljivim slasticama koje je posebno za ovu priliku pripremila Arnela Hodžić.

CHICovnik druženje je iz godine u godinu sjajan povod za okupljanje brojnih poznatih lica s domaće društvene scene koji u opuštenoj atmosferi rado sumiraju godinu na izmaku, redovno uz smijeh i prepričavanje zajedničkih anegdota, a sve to uz nove planove koji nastaju na licu mjesta i koji se rado zapisuju u novi CHICovnik.

Nakon pića dobrodošlice, urednica MODAMO.info portala, Dijana Perić je pozdravila sve okupljene te istaknula kako smo u MODAMO i CHICovnik timu ponosni jer su na tržište predstavili još jedno izdanje CHICovnika za čiji su sadržaj i dizajn inspiraciju pronašli u potrebama stvarnih i sjajnih žena koje, kako kaže, nalaze svuda oko sebe. Posebno se osvrnula na činjenicu da ovogodišnji CHICovnik unutar tvrdih korica sadrži skoro 400 stranica pomno dizajniranog sadržaja kao što je planer po danima, prazne stranice za zabilješke, 'to-do' lista, lista želja, menstrualni kalendar, inspirativne izjave za svaki tjedan i još mnogo toga što će planiranje učiniti zanimljivim i čime CHICovnik postaje nezamjenjiv asistent za svaku ženu. Pored toga, uz ovogodišnji planer svaka dama dobiva i šifru pomoću koje može instalirati besplatnu CHICovnik mobilnu aplikaciju koja se u samo par klikova povezuje s Google i Outlook kalendarom.

„Govoreći o Made in BiH etiketi drago nam je da smo ove godine dogovorili i suradnju s domaćim maloprodajnim lancem Bingo, koji će od 16.12. na svojim kasama unutar odabranih poslovnica imati dostupan CHICovnik za kupnju. Uz to, svi kupci koji u Bingu kupe CHICovnik će tom kupovinom donirati 1 KM za rad SOS dječjih sela na što smo uistinu posebno ponosni. Donacija je to kojoj se veoma veselimo.", istaknula je s posebnim oduševljenjem.
Na kraju, uz podignute čaše uzvanici su zajedno nazdravili za zdravljem i srećom ispunjenu 2017., te ostatak večeri uživali u druženju i sjajnoj atmosferi uz obećanje da će se ispod njihovog okićenog bora ove godine zasigurno naći CHICovnik, najpoželjniji poklon za žene ovih blagdana.
Foto: Aida Redžepagić