Šest situacija u kojima muškarci ne mogu odoljeti ženama

1. Kada vježbaju

Poslije vježbanja žensko tijelo emitira veću količinu feromona nego obično, cirkulacija  ubrzava i koža postaje sjajnija. Također, muškarcima je izuzetno privlačno kada se žena pojačano znoji. Vježbanje je i pokazatelj brige o svom izgledu i zdravlju, pa ćete ih dodatno zainteresirati.

2. Kada nekog brane

Ako nekoga prema kojem se ljudi nepravedno odnose branite, to govori mnogo o vašem karakteru. Također, dečkima je to vrlo seksi. Muškarci vole kada se žena odupire mišljenju mase jer time dokazuje svoju snagu i dobro srce.

3. Kada jedu što god požele

Malo je muškaraca koji će biti privučeni prizorom djevojke koja jede salatu i sjemenke za večeru. Oni vole kada se žena ne žali na kilažu i uživa u svakom zalogaju. Ako na večeri s dečkom samouvjereno naručite ukusan obrok pokazujete da se osjećate dobro u svojoj koži.
Ipak, ne treba prelaziti mjeru.

4. Kada govore drugi jezik

Ako znate jezike, čak i ako imate neobičan izgovor, muškarcima ste neodoljivi.
Time pokazujete kako ste zainteresirani za druge kulture i da ste ambiciozni.
Ako biste željeli učiti neki strani jezik, a nemate vremena za odlazak na satove, "skinite" s interneta besplatne programe i učite sami.

5. Kada spavaju

Mnogi muškarci priznaju da jako vole promatrati svoju djevojku dok spava. Razlog više da se  ušuškate pored voljene osobe i zaspite joj na ramenu.

6. Kada se smiju

Iako se muškarcima ne sviđa pretjerano glasan i neartikuliran smijeh, ništa ih ne može bolje razoružati od zaraznog hihotanja. Također, ako imate sklonost da se  i u najneprijatnijim situacijama smijete, sigurno ćete ga privući.

portaloko.hr