Seksi savjeti iz 1894. godine koji će vas zapanjiti

crna kronika, ljubav, seks, savjeti, nevjerojatno
U koju god skupinu spadate, dobar savjet o seksu uvijek dobro dođe. Ali ne i ovaj!
Davne 1894. godine, Ruth Smythers napisala je i izdala knjigu Seks savjeti za supružnike (Instruction and Advice for the Young Bride), točnije za tek udane žene u kojoj je vrlo ozbiljno i predano objašnjavala kako se što manje seksati. Ipak je seks jedan odvratan čin u kojem se ne smije uživati i treba od njega bježati k'o vrag od tamjana. Evo nekoliko 'najslađih' savjeta i uvod kojem ne treba niti jedan komentar.

'U ovom trenutku, draga čitateljice, moram vam otkriti jednu šokantnu istinu. Neke mlade žene sa znatiželjom, nestrpljenjem i zadovoljstvom očekuju prvu bračnu noć! Čuvajte se takvog stava. Sebični i senzualni muž može lako iskoristiti takvu nevjestu. Najvažnija pravila dobrog braka koje nikada ne smijete zaboraviti su: dajte malo, dajte rijetko i iznad svega, dajte nerado. Inače se brak može pretvoriti u orgije seksualne požude.

1. Pametna mlada nikada neće dozvoliti da je muž vidi bez odjeće, niti će ikada doći u situaciju da svog supruga zatekne bez odjeće. Ukoliko ne možete izbjeći odnos, mora biti u potpunom mraku.

2. Žena mora biti nepomična tijekom odnosa kako njezin suprug ne bi njezine pokrete doživio kao seksualno zadovoljstvo.

3. Muškarci su po prirodi perverzna bića i ako im na neki način date do znanja da bi nešto imali s njima to će rezultirati seksualnim odnosom u abnormalnim pozama.

4. Odjeću za spavanje oblačite u odvojenim prostorijama,a ona ni u kom slučaju ne smije biti skinuta tijekom seksualnog odnosa.

5. Kada muškarac završi čin, mudra žena počet će prigovarati i podsjećati na sitnice koje suprug mora obaviti.

6. Tijekom odnosa žena mora biti potpuno tiha, ne smije odavati nikakve naznake užitka ili može neprekidno govoriti o kućanskim poslovima.

7. Ukoliko pohotni suprug želi poljubiti suprugu u usta, ona se treba izmaknuti tako da je poljubi u obraz.

8. Ako suprug zadigne ženinu spavaćicu i pokuša je poljubiti negdje drugdje na tijelu, mudra žena to treba odmah spriječiti i otići u kupaonicu.

9. Većina muškaraca zahtijevat će od supruge seks svaki dan, a mudra žena će prvih četiri mjeseca taj čin dopuštati samo dva puta tjedno te nakon toga i taj broj smanjivati.

10. Nakon nekog vremena, muškarac će naučiti ne tražiti seks i ako to već zatraži, neće raditi ništa nepotrebno, primjerice poput ljubljenja.'

portaloko.hr