FOTO  Seks na javnim mjestima u Mostaru: Tko tu koga u gradu na Neretvi

Seks na javnim mjestima u Mostaru: Tko tu koga u gradu na Neretvi
...upražnjavanja seksualnih odnosa na javnim mjestima. Prvo smo imali scene iz Gradskog parka, pa ispred noćnog kluba, zatim ispod jednog od mostarskih mostova, te ovu posljednju oralnog seksa u samom centru grada.

Naš sugrađanin, umirovljenik Miro kaže da to nije ništa čudno. Šta je vama ljudi, pa što očekujete od ove države i društva? Sve ono što je nakaradno preuzimamo od drugih, pa tako i ove scene seksa u javnosti. Po cijele dane nam mladež zaglupljuju raznim reality emisijima koji su leglo bluda i nemorala i imamo šta imamo. I nažalost nama je to postalo normalno, završava Miro.

Većina ljudi nije htjela ni komntirati ove slučajeve premda smo im garantirali anonimnost, ali je jasno da to malo tko odobrava. Što god da vam kažem nekome neće odgovarati, i popljuvat će me u komentarima. Zato je bolje šutiti i to ne komentirati, a ja osobno to nikada ne bi uradila na javnom mjestu, rekla je za naš portal mlada studentica iz Mostara.

Stid i sram treba da ih bude. Zar nema mjesta gdje to mogu raditi sami i u miru, doviknula nam je u prlazu jedna srednjovječna gospođa.

Ne znam meni je to normala. Mladi nemaju posla pa moraju nekako ubiti vrijeme. Neko igra kladionicu, neko ispija kave u gradu, a evo neko se i hebe, ha ha ha, rekao nam je nezaposleni mehaničar Damir.

Bolje je da mediji o tome pišu nego o politici i političarima. Neka se nešto i kod nas događa, kaže nam djelatnica jedne kladionice.

Bilo kako bilo seks u gradu na Neretvi nije više tabu tema kao što je bila nekada. Bilo je toga i prije sine moj, samo nije bilo mobitela da se snimi, riječi su jednog našeg sugrađanina na ove slučajeve seksa na javnim mjestima i vjerojatno to i jeste jedna velika istina.

HERCEGOVINA.info