Sedam sitnica koje vam mogu puno reći o njemu

seks, internet, virtualno, nevjera, računalo, Facebook, seks, veza, partner, email, flert, ljubavnica, internet, veze, ljubav, seks, internet, nedostatak seksa, Amerikanke, brak bez seksa, brak, žene, muškarci, stvari
Ako ga još uvijek ne poznate dovoljno, postoje neke sitnice koje bi vam mogle puno reći o njemu. Da biste ih saznali, nije nužno da ga upoznate kako spada - postoji milijun malih stvari koje će vam otkriti jako puno toga. Samo obratite pozornost na detalje.

Njegov stil pisanja

Odgovara li vam s jednom riječi ili čitavim tekstom? Koristi li skraćenice i sleng, ili piše pravilno? Vjerovali ili ne, ove stvari vam mogu jako puno reći o čovjeku. To pokazuje koliko vas je spreman impresionirati i koliko vremena odvaja za vas. Njegov stil pisanja može vam jako puno reći o njemu.

Njegov stil za modu

Nosi li trendovsku odjeću ili obično majice? Njegov stil pokazuje njegovo način ponašanja, i to uvijek pokazuje na poseban način. Nosi li ležernu odjeću ili markiranu? Promatrajte ga malo, puno će vam njegov stil reći o njemu.

Njegov glazbeni ukus

Koje pjesme najviše voli? Ukus koji sluša može vam puno reći o njemu, kao i njegove najdraže pjesme.

Njegove najdraže stvari

Vaše omiljene stvari su prozor vaše osobnosti. Omiljena knjiga, film, citati - pokazatelj su onoga što vam se sviđa. Isto je tako s muškarcima. Najdraže stvari ogledalo su njegove duše i svojevrstan uvid u njegov karakter.

Njegova uloga u obitelji

Je li on jedinac? Ili ima starije sestre o kojima je morao brinuti? Njegovo mjesto u obitelji puno govori o njegovoj osobnosti. Je li naučen na preuzimanje odgovornosti i brigu? Ili je ipak dosta privilegiran i razmažen? Svaka obitelj je različita, ali znajući gdje se on uklapa pomoći će vam da shvatite koja je njegova uloga.

Njegovi kućni ljubimci

Promotrite način na koji on tretira životinje. Ima li ljubimca koji zahtijeva puno pažnje ili ne? Ovo je dobar način da vidite kako se odnosi prema životinjama i što voli.

Njegov smisao za humor

Obratite pozornost na stvari kojima se smije. Ako ima mračan smisao za humor, moguće je da ima i ciničan pogled na svijet. Ako voli djetinjaste šale, možda je dosta nezreo. Nije nužno da vas nasmijavaju iste stvari, ali to vam govori puno o tome kako se smijete i čemu.

Zena.hr