Samobor Open Air Festival

tz samobor , samobor

...u ljeto glazbenim zabavama 1. i 2. srpnja. U dva dana elektronske i rock glazbe Samobor će prvog petka i prve subote u srpnju biti najglasniji grad u Hrvatskoj a i šire.

Na glavnoj pozornici u RNB ritmovima smjenjivati će se kvartet DJ-eva:Refox, Mark Ridder, Loky, Em Bee, a potom kreće do kraja žestoko uz DJ dvojac Golddiggers poznatiji pod imenima Tom Polo i Carl Maxx te Adriana Fuertea26-godišnjeg zagrebačkog dj-a i producenta progressive i electro house glazbe koji niže same uspjehe na domaćoj i stranoj sceni a tu su i brojni gosti: MC-i, plesačice i instrumentalisti. Zabava je planirana sve do dva ujutro, a u subotu su svi pozvani na nastavak i rashlađivanje na Pool partyu na obližnjim bazenima Vugrinščak (ulaz na sve sadržaje osim Pool partya je slobodan).

Za dizanje temperature prvog dana od 20 h će biti zaduženi i ponajbolji hrvatski BMX vozači, Marin Ranteš i Igor Vukadinović Poki, koji će na Red Bull jump box-u prkositi gravitaciji i sljedećeg dana festivala. U subotu za sve rockere, bluesere i jazzere vjerne analognom zvuku dovodimo jedan od najboljih rock cover bandova u Hrvatskoj, The Second Hand Band. Poslastica za bluesere bit će Sunnysiders Borisa Hrepić Hrepebivšeg člana Daleke Obale. Slijede domaćini, netipična rock grupa4headkoja oduševljava rock obradama pop hitova, potom iskusni majstori iz Lule mira, a tu su i Jazzavci koji su u svoju glazbu fuzionirali sve ono što ste voljeli cijeli život - swing, funk, jazz, blues, rock, partijanja iz 90-ih... Čast da otvore subotnji rock party pripast će jednoj od najvećih zagrebačkih klupskih atrakcija u zadnje dvije godine, garage-blues-punk dvojcu Marko i Darko.

U subotu od 14 sati do ponoći, osim rocka, bluesa, jazza i akrobacija na BMX-u neovisna cirkusko-kazališna skupina Traumatic Arts pokazat će do kakve su virtuoznosti doveli svoju koreografiju. Uživajte u paragliding showu, plesu na svili i akrobacijama Daria Zvornika na trapezu te fire showuJelene Znaor (sudionici Supertalent Hrvatska).Samoborce i sve drage goste uz sve navedeno očekuje i vježbanje na otvorenom uz Street Workout radionicu, nastup samoborskih karataša te gastronomska ponudaiz koje izdvajamo ukusna jela socijalne zadruge Kameleon. Zbog svega toga, sljedećeg petka i subote sigurno se neisplati sjediti doma ili ljenčariti u hladovini na zidiću. Jedina je obaveza biti vedar i zabaviti se uz svoje najdraže sugrađane i goste uzslobodan ulaz zahvaljujući Gradu Samoboru, 24sata, Daciji, Karlovačkom, Branding Solution-u i Toi-Toi-u. Vidimo se 1. i 2. srpnja na samoborskom Vugrinščaku! Ljeto počinje u Samoboru!