Samo za dame: Veličina je važna- ali NE na način koji misliš!

penis, nogometaši, estetska kirurgija, silikoni, muškarac žena, seks, veličina, penis, stručnjaci, poze, penis, seks, veličina, penis, spolni organ, studentice, stidne dlačice, seks, hrana, penis, povećalo, Diphallia, penis, erekcija, poremećaj muških genitalija, seks, fantazije, svijet, muškarci, seks prakticiranje, strah, penis, veličina, penis, najneobičnije činjenice
Jedno je istraživanje pokazalo da žene preferiraju penise malo veće od prosjeka za usputni seks, ali i za dugogodišnju vezu (ovo nas nije iznenadilo, jel'da?)

No, kada se govori o seksu za jednu noć, žene preferiraju nešto veće penise, ali u obujmu, ne dužini! U onome što zvuči kao fascinantno čudna studija, 41 cura imala je zadatak da pogleda penise napravljene 3D printerima koji su varirali od 10 centimetara u dužini i 6 centimetara u obujmu, do 21 centimetra u duljinu i čak 17 (!!) centimetara u obujmu. Nakon što su ih vidjele, bile su zamoljene da odaberu jedan model penisa kojeg bi željele u jednokratnog partnera i jednog za stalnu vezu.

U prosjeku je idealan obujam penisa za jednokratne partnere bio veći nego idealni penis za duge veze, ali duljina je za oboje bila oko 16 centimetara. I to nije jedini fascinantan podatak koji je izašao iz ove čudne studije. Ispada da žene nisu dobre u prisjećanju duljine penisa kojeg su već vidjele. U drugom dijelu studije, ženama su dali jedan model penisa kojeg su pregledavale 30 sekundi prije nego što su ga vratile. Zatim su ih zamolili da odaberu taj model od 33 koja su im bila ponuđena i to odmah ili 10 minuta kasnije.Žene koje su potrošile više vremena na gledanje, najčešće su odabrale veće penise nego što su odabrale na početku.

Dakle, možda ipak precijenjujemo likove s kojima smo prije bile...? No, ovo samo pokazuje da ne postoji normalan penis i to je u redu. Jedan može biti potpuno savršen za jednu osobu, dok drugi može biti savršen za drugu osobu. U narodu se kaže - svaki lonac ima svoj poklopac.

macho.hr