S ovim ženama morate biti barem jednom u životu

muškarci, seks, seks, rekord, seks, sanjarenje, seks, krevet, glavni, seks, misli, muškarci, situacije, žene, muškarci, seks ljubav, istraživanja, proizvodnja neurona, Neuroni, živčani sustav, demencija, muškarci, prijateljice, seks, muškarci, seks, partneri, seks, trikovi, proba, žene, tipovi, ljubav, bivši, zaborav, seks prakticiranje, muškarci, rizik, zdravstveni rizik, seks prakticiranje, ured, posao, seks navike, glavni grad, cure, seks prakticiranje, fantazije, seksualne fantazije, anketa, varanje, momak, cura, varanje, osveta
No stručnjaci za veze i seks kažu da svaki muškarac prije toga treba biti s ovim ženama
Alfa žena

Ima više iskustva od vas, možda je starija, a definitivno je mudrija. Ne radi se o djevojci koja veselo tulumari s prijateljicama i gleda zgodne frajere u baru. Ovaj tip žene točno zna što želi i kako to dobiti. No s njom mogu biti samo muškarci koji imaju dovoljno samopouzdanja i ne sumnjaju u svoju muškost. Ako ulazite u vezu s takvom ženom, ne očekujte da će vam se prilagoditi. Upravo je suprotno i drugačije nećete uspjeti.


Uspješna, ali skromna

Upoznali ste se preko zajedničkih prijatelja. Njezine večere kod kuće uvijek se pretvore u mini partije jer je društvena i omiljena. Zna se ponašati u svakoj situaciji, uz nju ste opušteni i znate da nikada neće napraviti scenu te će se uvijek prilagoditi novonastaloj situaciji. Ovaj tip žene uvijek je materijal za dugoročne veze i ne očekujte da će pristati na provod za jednu noć.

Seksi i neuhvatljiva

Rijetko kada ustaje prije podneva. Uvijek ima raskuštranu kosu i tamni make-up oko očiju od partijanja prošle večeri. Tijelo joj je prekrasno i tonirano od večeri i večeri plesanja po klubovima i festivalima, a upravo ćete je ondje i sresti. Od nje ne očekujte dugu vezu, već samo nezaboravnu zabavu.

Dobra prijateljica

Uvijek ste joj se divili, ali ona je bila dio ekipe, kao jedan od dečki. Zato se činilo nemogućim da vam ikad postane djevojka. No jedne večeri ostali ste sami i primijetili ste koliko je lijepa, ženstvena i slatka... Nakon par pića i opuštenog druženja dogodio se taj trenutak i seks. Sada je samo pitanje kako će stvari razvijati dalje - nova veza ili neugodni trenuci prepuni žaljenja.

Otkačena djevojka

Žene ovog tipa obično vole umjetnost, poučavaju djecu i imaju sasvim drugačiji ritam života od ostalih. One su poput svježeg povjetarca usred vrućih ljetnih dana i imaju neobične ideje. Možda će vas odvesti na tulum na kojem se pića piju iz velikih tegli ili s vama podijeliti sve o tantričkom seksu. Zvuči savršeno, zar ne. Jedini je problem to što svakome tko nije takva osoba otkačenost dojadi nakon nekog vremena.

Pogreška, velika pogreška

Vaša šefica, djevojka najboljeg prijatelja ili udana žena. Makar bilo i samo jednom, vjerojatno će vas dugo proganjati. To su obično kratke i strastvene afere nakon kojih se loše osjećate. I zato su jako velike pogreške kojima nismo mogli odoljeti.

Izvor: tportal.hr