Prijateljice zabadaju nos u vašu vezu? Evo kad ih trebate poslušati, a kad ne

Tada često govore da on nije za vas i da se u njegovom društvu ponašate potpuno drugačije. Daju li vam time korisne savjete ili su samo ljubomorne na vašu sreću?
Kad je dobro poslušati prijateljice
Ako vam prijateljice kažu da govori ružno o vama, da gleda druge djevojke i šarmira ih, pa čak i vaše prijateljice, to je znak da se trebate maknuti od svog voljenog.

Prijateljice trebate poslušati i u ovim slučajevima:

Uz njega se ne možete opustiti i biti ono što jeste

Ako ste u njegovom društvu neobično šutljivi, a inače ste prava pričalica te često preskačete neprikladne šale kako ne biste povrijedili njegov ego, imate problem.

Odustali ste od joge

Ako vas prijateljice upozore da ste prošli mjesec propustili jogu ili odlazak u klub književnika, znači da su iskreno zabrinute za vas. To znači da ste se previše posvetili vezi i zbog partnera ste se počeli odricati svojih hobija. On bi morao imati razumijevanja za vaše interese i hobije.

Više nemate mišljenje o politici...

...ratu u Iraku, abortusu, religiji ili drugim društvenim pitanjima. Ako zapostavljate svoja društvena stajališta da biste podržali njegova, nešto nije u redu.

On je vaš jedini društveni život

Iako kažete da živite svoj život s njim, prava je istina da ste zapravo sretni i bezbrižniji kad ste s prijateljicama nego sa svojim muškarcem. 

magazin.hr