Prijatelji pružili podršku Tanji putem Facebooka jer je prevarila Gorana

Sinoć su svi troje - Tatjana, Mario i Goran, zajedno bili na piću, no nitko od njih nije još javno komentirao aferu. Podršku je manekenka dobila preko Facebooka od svojih prijatelja, a uputila se i u raspravu oko vijesti koju je objavio Story.

'Mrvice... super si mi ispala... možda bi bila bolja ona haljina od sinoć da su te u njoj poslikali, ali i ovako nije loše... Zato uvijek moraš biti spremna za naslovnicu!!!!! A i frizuru sam ti mogla napraviti za naslovnicu, pa me drugi put na vrijeme zovi da budeš kompletno sređena! Eto odem za vikend u Hamburg i onda nastupiš nespremna... ali mrviceeeee... neka teeee!', napisala je Vanja Mamić na Facebook profilu Tatjane Dragović.

Marko Grubnić komentirao je kako Tatjana ne razmjenjuje nježnosti s Markom već mu s lica briše kečap od hamburgera iz fast food restorana. Mačak piše: 'Sve znam, bio sam prisutan... Išli smo s rolanja i ja sam inzistirao na McDonaldsu... Samo ne znam tko je mene izrezao sa slike, valjda se nisam uklapao u priču... A bio sam baš cool obučen... Ne kužim', napisao je Modni mačak.

Tatjana im je tijekom prepiske zahvalila na potpori komentarima, a izgleda da se i našalila. 'Koliko ja vas sve obožavam... Totalno ste poremećeni baš kao i ja <3', napisala je. Osim toga, Vanja joj je na zid stavila i pjesmu Lepe Brene 'Boli me uvo za sve'.

Izgleda da ćemo tek saznati pravi rasplet ovog novog skandala na našoj javnoj sceni, prenosi dnevnik.hr.