Povećanje guze i sužavanje vagine najtraženije estetske operacije

Vodeći trend trenutno su stavljanje implanta u zadnjicu i sužavanje vagine. Žene koje su učestvovale u istraživanju navele su da bi korekciju intimnih regija uradile kako bi poboljšale seksualni život.

Obla i pozamašna zadnjica, kakve imaju Jennifer Lopez i Beyonce, san je mnogih žena u Velikoj Britaniji, kako je pokazalo istraživanje. Sve više pripadnica ljepšeg spola, različitih godišta, posjećuju ili žele da posjete pastičnog kirurga sa željom da uvećaju svoje pozadine.

Na drugom mjestu traženih intervencija je sužavanje vagine, što je poprilično iznenadilo i same istraživače. Od 1.000 ispitanih žena starosti između 21 i 50 godina, 24 posto njih je potvrdilo da bi se podvrglo "dizajniranju" vagine. One su navele da imaju nezadovoljavaljući seksualni život i ubjeđene su da nisu poželjne partnerima jer su se mišići vagine tijekom godina opustili. Oko 25 posto ispitanica priznalo je da je tražilo porođaj carskim rezom da bi sačuvale elastičnost vagine, prenosi portal Žena.

Blizu 30 posto žena izražilo je želju da poveća zadnjicu, navodeći kao razlog želju da imaju seksepilnu figuru poput vodećih dama šou-biznisa.