Pitanja o orgazmu koje se žene ne usude izgovoriti

seks, zdravlje, orgazam, seks, jedna noć, užitak, promašaj, seks, zavođenje, seks za jednu noć, krevet, seks, savršenstvo, seks, položaj, erotika, seks, snovi, seks, mjesta, probanje, seks, odjeća, Hrvati, seks, fantazije, durex, seks, dani, seks, kalorije, seks, svađa, seks, razmišljanje, seks, hrvatice, Srbija, žene, partneri, laži, seks, godine, znanje, ljudi, seks, programiranje, mozak, seks, zdravlje, seks, znanje, ljubav, seks navike, mrak, žene, orgazam, pitanja, muškarci, žene, seksolozi., sex, sex sa manekenkom, sex toples, hrana sex, sex bomba, ovisnost o sexu, sex u autu, sex liječenje, Tokyo Sexwale
1. Što da napravim kako bih doživjela orgazam?

Otkrijte čari masturbacije. Vježbajte, vježbajte i samo vježbajte! Kasnije, podijelite s partnerom to što ste naučili. Najvažnije je da zaboravite da je orgazam cilj: istražujte svoje tijelo i otkrijte što vam se sviđa, jer ne reagiraju sve žene na isti način stimulacije.

2. Nekad uspijem doživjeti orgazam, a nekad ne. Zašto je tako?

Ne postoji strogo definiran razlog, ali to se događa velikom broju žena (iako rjeđe, događa se i muškarcima, naravno). Raspoloženje, hormonske promjene i stres mogu imati puno utjecaja na mogućnost postizanja orgazma, jer se miješaju u rad neurotransmitera (kemijskih "nosača" informacija). Postoji više od 50 neurotransmitera u tijelu i sasvim je moguće da psihičko stanje može utjecati na njihovo funckioniranje i tako vas spriječiti da doživite orgazam.

.3. Teško mi je doživjeti orgazam s partnerom

Nije mali broj žena koje bez problema doživljavaju orgazme kada su same, ali im s partnerom to ne polazi za rukom. Razlog za to može biti sramežljivost i nedovoljna opuštenost, kao i suzdržavanje od toga da kažete svom dragom što vam točno odgovara. Ovdje zapravo nema govora o realnom problemu, jer je s vama očigledno sve u redu. Jedino što nedostaje jesu povjerenje i otvoren razgovor na temu seksa.

4. Glumila sam orgazme i sada ne znam kako to da kažem partneru

Neke stvari je jednostavno teško reći i nema načina da se to olakša, pa zato bez previše razmišljanja - recite! Objasnite mu da vam je teško da doživite orgazam, recite mu kada ste počeli glumiti, kao i da niste imali nikakvu lošu namjeru. Nemojte se pravdati, ispričajte kako stvari stoje i objasnite da je to puno češći slučaj nego što muškarci pretpostavljaju. U različitim anketama otkriveno je da je čak do 80 posto žena glumilo ili glumi orgazam, dok je najveći broj muškaraca uvjeren u to da njihova partnerica uvijek svrši.

vecernji.hr