Pet situacija u kojima žena treba biti dominantnija

Sukladno s time, Muškarci danas sve češće priznaju kako ima situacija u kojima bi oni željeli manje odgovornosti i više inicijative svoje partnerice.
1. Izlazak

Iako je zajednički dogovor oko provedene večeri najbolje rješenje pokušajte barem jednom preuzeti inicijativu i isplanirati izlazak od početka do kraja. To će ga sigurno oduševiti.

2. Seks

Dinamičan seks uvijek je pin pogodak, zato se odmaknite od rutine i odaberite pozu u seksu u kojoj ste vi dominantne. Isto tako, možete ga 'napasti' u neobično vrijeme ili u nekom djelu stana gdje vas ne očekuje.

3. Putovanje

Žene vole iznenađenja, ali ponekad bi situacija trebala biti obrnuta. Iznenadite partnera izletom ili mu predložite putovanje prepuno sadržaja u kojem možete oboje uživati. Ako dovoljno dobro poznajete svog partera te ste dovoljno hrabre, uplatite ga potajice i ne otkrivajte ništa.

4. Financije

Kada se radi o novcu, zajedničko sudjelovanje je vrlo važno. Iako će pravi kavalir uvijek prvi posegnuti za svojim novčanikom, kako biste sebi i drugima pokazali da ste odgovorna osoba, preduhitrite ga i pokažite kako ste ravnopravni u svemu pa i u financijama.

5. Obiteljska druženja

Nemojte unaprijed odbijati sudjelovati u druženju s njegovom obitelji već pokažite da vam je stalo. Podsjetite ga da ih nazove, vi predložite posjet ili ručak kod njegovih roditelja ili pak sami odaberite rođendanski poklon za njegovu majku.

zadovoljna.dnevnik.hr