Pet odličnih savjeta za slobodne žene (preporučile također žene)

upoznavanje, internet, računala, upoznavanje, online dating, online, veza, partner, ljubav, internet, on line upoznavanje, pažnja, internet, on line upoznavanje, parovi, telefoniranje, mostarke, mostarke, razgovor, rodica, selo, žene, savjeti, mostarke, telefonski razgovor, telefonski razgovor, mostarke, online upoznavanje, partner, muškarac, žena, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgovor, mostarke
Plan za budućnost

Bilo da se vaši ciljevi tiču ​​obrazovanja ili profesije, ili možda oba istovremeno, na vrhu popisa onoga što morate imati jest plan za budućnost. Iako je besciljno lutanje kroz život zabavno, ono vam neće platiti račune ili osigurati mirovinu. Razvoj plana za budućnost nije težak: odlučite što želite od života i pokušajte otkriti kakoda do toga dođete. Postavljajte sebi pitanja - ako želite pokrenuti vlastitu tvrtku, što treba znati? Koliko novca mjesečno treba štedjeti? Kakvo vam je radno iskustvo potrebno za određeni posao? Iako ova pitanja nisu pretjerano zabavna, bit ćete zadovoljni kada shvatite da ste odgovorima na njih postavili sebi čvrste temelje.

Grupa dobrih prijateljica

Carrie Bradshaw i "Seks i grad" su to najbolje objasnile: "Bez obzira ko vam slomio srce ili koliko je potrebno da zacijeli, nikad to ne biste prebrodili bez prijatelja." Par dobrih prijateljica vrijede više od svega drugog. Kada vam ide dobro u životu, imat ćete nekog s kim možete podijeliti svoju radost i uspjehe. Kada je loše, one su rame za plakanje i najveća potpora. Nijedna žena nije otok, čak ni vi. Iako se možete pohvaliti svojom neovisnošću, priznat ćete da su vam bliski ljudi potrebni u nekim situacijama.

Zalihe kondoma

Žene trebaju biti dovoljno zrele i samosvjesne kako ne bi bile uhvaćene u trenutku sa muškarcem koji nema kondom kod sebe. Bez obzira koliko vam se sviđa, ne postoji izgovor zbog kojeg biste se nepromišljeno upustili u odnos.

Osjećaj vlastitog identiteta

Biti svjesna sebe jeste temelj za samopouzdanje i samopoštovanje. Žena koja zna tko je i što želi, zna i koliko zaslužuje, pa samim tim ne prihvaća ništa manje. Zahtijevajte poštovanje drugih. Nosite samouvjerenost svuda sa sobom. Pokažite da ste ponosni na sebe i uvijek jasno stavljajte do znanja što želite.

Dobro zdravlje

Slobodna žena koja je uvijek u pokretu, mora biti i u dobroj formi. Jenostavno ne možete reagirati u trenutku ako se razvlačite po kauču uz bočicu sirupa za kašalj. Brinite o sebi. Redovito posjećujte liječnika. Trudite se voditi zdrav život uz zdravu prehranu i redovitu tjelovježbu. Uzimajte vitamine. Možda je danas važan dan na poslu, kada šef razmatra vaše unapređenje, a vi ste bolesni.

Na kraju, sami birate gdje će vas život odvesti. Težite stvarima koje su vam potrebne da biste dospjeli tamo gdje želite biti za 5 ili 10 godina. Živimo u svijetu koji je u stalnom pokretu i neophodno je da mu se prilagođavamo. Danas su slobodne žene moćne i neovisne. I zapamtite da smo svi krojači svoje sudbine.

broj1.hr