Pet načina na koji muškarci potajno varaju žene

ljubav, seks, podaci, seks, bivši, obaveza, znakovi, zavođenje, muškarci, varanje, žene, seks, žene, problemi, muškarci, žene, prilazak, žene, seks, seks, ozljede, seks, nogomet, seks, mjesta, seks, Svjetsko prvenstvo, pobjednik, seks, vrste, žene, prevara, otkriće, muškarci, žene, seks, seks prakticiranje, posao, Hrvati, seks prakticiranje, priča, seks navike, znakovi, žene, žena, muškarci, želje, žene, preljub, muškarci, preljuba, svatovi, preljub, ljubav, spriječavanje, varanje, prepoznavanje, stranac, dnevnik, djevojka, nezasitna mala, preljub, preljubnica, ljubavnik, suprug, žena, varanje, trener, stvari, prevara, flert, rogonja, preljub, preljubnik, preljubnica, preljub, preljubnica, oglas, preljub, preljubnik, varanje, veze muškarci varanje, znakovi, preljub, preljubnica, preljubnik, varanje, afera, ljubavna afera, detektiv, varanje, supruga, poligraf, ispitivanje, varanje, seks prakticiranje, zdravlje, muškarci, hotel, prevara, muž, usluga, žene, ljubav, muškarci, žena, znak
... jasne, no što kada muškarac intimne stvari i probleme povjerava drugoj ženi, kad pregledava profil bivše ili kada daje komplimente kolegici. Nešto što možda na prvi pogled izgleda nevino netko će smatrati prevarom
Muškarci prevaru doživljavaju i tumače malo drugačije nego žene, kažu znanstvenici sa sveučilišta Michigan. Nešto što je njima potpuno 'nevino', žene shvaćaju kao izdaju.

Povjeravanje problema drugoj ženi
Posebno ako se oni odnose na ogovaranje partnerice i probleme u vezi. Daniel Kruger, profesor sa Sveučilišta Michigan kaže kako se tu radi o takozvanoj 'informacijskoj nevjeri'. Povjeravati nekom slabosti svoje djevojke i raspravljati o svojoj vezi s drugom osobom svakako ukazuje na intimnost, a može lako odvesti i do fizičke prevare. Naime, takvu vrstu prevare možemo protumačiti kao emocionalno povezivanje koje žene još teže doživljavaju i opraštaju nego sam seksualni čin.

Provjeravanje stranica bivše na Facebooku
Pregledavati profil bivše na Facebooku može biti bezazlen kao i provjeravanje profila prijatelja iz srednje škole, no priznajte da možda malo maštate o prošlosti i zamišljate kakva je i kako bi vam bilo da ste zajedno. JELI I VAŠ MEĐU
'Generalno vjerujemo kako muškarci ne mare za emocije i osjećaje i da mare samo za seks', rekao je Justin Sitron, profesor sa Sveučilišta Widener. No iako će žene također potajno pogledati profile bivših, istraživanje je pokazalo kako muškarcima zamjeraju kada provjeravaju svoje bivše. Možda baš zbog truda koji su uložili i znatiželje treba posumnjati da taje neke emocije.

Čašćenje pićem druge žene
I pritom se ne podrazumijeva čašćenje grupe kolegica ili prijateljica s kojima ste na kavi na pauzi. No ako počastite pićem jednu ženu i to ponovite više puta, mora da se radi o nečem drugom. Biti ljubazan i drag muškarac koji počasti kolegice kavom, to je u redu, no izlaziti s jednom posebnom nije uobičajeno ponašanje vjernog muškaraca, morate priznati.

Izlazak na mjesto koje je posebno važno u aktualnoj vezi
Znak da nešto ne štima i prevara koja će uzdrmati ženu svakako je odlazak s drugom osobom na posebna mjesta. Omiljeni restoran u kojem ste proslavili godišnjicu veze ili braka, posjet slastičarnici u koju ste izašli s djevojkom kad ste se upoznali. Ovakvo ponašanje, morate priznati, nedolično je i prilično uznemirujuće.

Davanje komplimenata drugoj ženi
Ako muškarac primijeti da je neka žena promijenila frizuru ili da ima novu haljinu, zbilja nešto ne štima. Naime, očito mu je već privukla pažnju pa primjećuje detalje, koje muškarci, ruku na srce, ne zamijete tako često. A još ako joj da kompliment, alarm za uzbunu može se slobodno upaliti.

tportal.hr