Ovo su fatalne žene koje su 'došle glave' srpskim mafijašima

fatalne žene, mafijaši, žene
Dejan Milenković Bagzi otkriven je u Grčkoj 2004. praćenjem telefonskih razgovora sa njegovom suprugom Jasnom, koja je zatim došla u Solun. Tako je pao prvi odbjegli „zemunac". Zatim i drugi. Praćenjem Zorane Bajić, u studenome 2006., u stanu na Novom Beogradu uhićen je Aleksandar Simović, piše Blic.rs.

Nisu samo „zemunci" padali zbog žena. Haškog optuženika Vlastimira - Rođu Đorđevića također je 'odala' ljubavnica, službenica Carine, na čiji je poziv 2007. lociran u Budvi.

Ljiljana Buha ostala je upamćena kao prva žena mafije, žena koja je platila ceh sukoba između supruga Ljubiše Buhe i njegovih dojučerašnjih prijatelja - Dušana Spasojevića i Mileta Lukovića. Uz prijetnje njih dvojice, ona je mužu sipala otrov u sok. Čumetovo trovanje bilo je prvi korak ka razotkrivanju zemunskog klana.

Lana Popović i Darko Šarić

U vezi je sa Darkom Šarićem od svoje 16. godine. Kažu da u njenom životu postoje tri velike ljubavi - Darko, posao odgajateljice i sin Aleksa, star pet godina.

Poslije Šarićeve predaje, prva mu je došla u privatnu posjet, tražeći sa njim sastanak i u „ljubavnoj sobi". Popovićeva je uoči akcije "Balkanski ratnik" radila na otvaranju privatnog vrtića u Šilerovoj ulici u Zemunu.

Vrtić "Štrumfovi", kao i stan u Ulici španskih boraca, oduzeti su joj u financijskoj istrazi. Tijekom njegovog skrivanja i Lana se krila od javnosti, ali je 21. listopada prošle godine policiji napravila pravu pometnju kada je za Šarićev 43. rođendan na Facebook profilu objavila zajedničku fotografiju koja do tada nije bila poznata javnosti.

Na prvom suđenju se pojavila u firmiranoj garderobi, noseći 'Chanel' torbicu.

Prije Lane Šarić je bio u braku s Natašom Lončar iz Pljevalja, od koje se razveo 2005. Zatim se oženio Slovakinjom Veronikom Polačekovom, ali se i taj brak ubrzo završio.

Dvije ljubavi Duška Šarića

Prva supruga bila mu je Svetlana Dimitrić Šarić, manekenka iz Šapca, bivša missica i vlasnica magazina "Kod", koji je izašao samo jednom uoči akcije "Balkanski ratnik". S Duškom je rodila dvoje djece, sa kojima se, poslije raskrinkavanja klana, iz obiteljske kuće na Dedinju preselila u iznajmljenu kuću u Surčinu.

Uslijedio je razvod, a Duško, koji je u to vrijeme bio u Pljevljima, novu ljubav našao je u novoj manekenki -Nini Paskaš. Sa njom se službeno oženio u prosincu 2011., i to u zatvoru u Bijelom Polju, gdje služi petogodišnju kaznu zbog pranja para.
Svečanom činu nazočili su samo kumovi i zatvorsko osoblje, ali je mlada dva dana kasnije napravila veliku žurku u beogradskom klubu "Magacin", gdje je svima pokazala skupocjeni vjenčani prsten.

Među prvima joj je čestitala jetrva Lana Popović. Nova mlada od Duška je na poklon dobila stan u Beogradu, automobil, splav, teretanu...


Luka i Barbara Bojović

"Ona izgleda kao deset žena. Za njenom dugom kosom i savršenim oblinama muškarci lako mogu da polude. Poludio je i Luka Bojović. Dovoljno da bude uhićen" - ovako je španjolski dnevnik ABC objasnio zašto je Luka Bojović, vođa zemunskog klana, uhićen 9. veljače 2012. u Valenciji i time Barbari dao jedan od najljepših ikada izrečenih komplimenata.
Barbara je kćer čuvenog vratara OFK Beograda i Partizana Petra Borote, koji je 2010. umro u Genovi. U Beogradu je prije Bojovićevog uhićenja posljednji put viđena veljače 2010. na očevoj sahrani na Novom groblju. U Valenciji je držala slastičarnicu, vodila djecu u školu, na tenis...

Poslije Lukinog uhićenja, i ona i njegov brat Nikola bili su uhićeni u Španjolskoj, ali su pušteni 20 dana kasnije.

U srpskoj javnosti Barbara se potom ponovno pojavila na sahrani - u svibnju prošle godine na sahrani Lukinog brata Nikole. Barbara sa Lukom ima troje djece.

Milorad Ulemek Legija i žene

Maja Luković je prva žena najpoznatijeg srpskog osuđenika, sa kojim ima 15-godišnju kćer. Legiju je napustila 1998. dok je bila trudna. Iz Srbije je tada otišla u Kanadu kod roditelja. Bavi se novinarstvom, glumom, prodajom nekretnina.
Po njenom odlasku Legija je započeo ljubavnu vezu sa udovicom Nebojše Đorđevića Šuce -Aleksandrom Ivanović. Počeli su zajednički život u kome je Legija usvojio Aleksandrinog sina iz prvog braka, a zatim sa njom dobio tri kćeri. U trenutku Legijine predaje, 2. svibnja 2004, Aleksandra nije bila kod kuće.

Kada su joj javili da se predao policajcima ispred kuće u Košutnjaku, izgovorila je: Je li je on lud? Od tog dana Aleksandra je imala policijsko osiguranje, koje joj je ukinuto dvije godine kasnije.

U julu 2009. posle zaplijene vile njenog supruga, preselila se u stan u Durmitorskoj ulici, a zatim je zbog školovanja djece ponovno otišla u inozemstvo, u Francusku.

Ana Simić u ljubavnom trokutu

Udovica Cvetka Simića, kuma Luke Bojovića. Zbog ljubavne veze sa Anom (na slici) Sretko Kalinić ubio je njenog muža Cvetka, bukvalno raskomadao njegovo tijelo i dijelove bacio u zagrebačko jezero Jarun 2010. Ljubavna veza otkrivena je poslije uhićenja Miloša Simovića u Zagrebu.
- Kalinić mi je ispričao da je Simića ubio u jednoj opuštenoj šetnji opalivši mu metak u glavu, a kasnije dijelove tijela bacio u jezero Jarun da bi se ovaj vodio kao nestao, a on nesmetano bio s njegovom ženom. Bio je patološki zaljubljen u Anu! Bili su u tajnoj vezi, samo je o njoj pričao. Želio je sve što je Simićevo, njegov život, njegovu ženu i djecu s njom - pričao je Simović.

Kalinić je na suđenju negirao vezu sa Anom, ali je ona to javno na suđenju priznala.