Oblik ženskih grudi otkriva kakve su u krevetu

Pomoću sternomantije-proricanja prema obliku i obilježjima na grudima, unaprijed možete saznati kakva ljubavnica sjedi pored vas.Samo joj diskretno pogledajte u grudi.

Premda gotovo da nema muškarca koji neće priznati da nema ništa ljepše od ženskih grudi, malo njih zna da je gledajući u njih moguće saznati puno više o ženi.

Naime, stručnjaci tvrde da je moguće zaviriti u tajne ženine duše pomoću stare španjolske umjetnosti proricanja - sternomantije. Ovaj pojam datira još iz osamnaestog stoljeća i odnosi se na proricanje budućnosti iz oblika i obilježja na grudima.

Vođeni time, stručnjaci američkog fakulteta Yale, napravili su tipologiju ženskih grudi koja muškarcima pomaže da samo jednim pogledom na ocjene kakvog je karaktera neka dama.

GRUDI KAO VOĆE

Talijanski seksolog Pietro Lorenconi je tipove grudi uporedio s voćkama i tvrdi da veličina i oblik muškarcu mogu otkriti sve o nekoj ženi. Prema njegovoj teoriji, žene sa malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks i dobri su životni suputnici. Žene s velikim grudima dijeli na one koje će rijetko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nježnostima. Prema obliku grudnog koša, Lorenconi je žene podijelio na dinje, grejp, kruške, trešnje i limunove, a dodao je i naranče, za koje tvrdi da nisu lude za seksom, ali da vole maženje.

DINJA

Lorenconi tvrdi da su žene okruglih grudi majčinski tipovi. One prvenstveno žele divljenje muškaraca.
Ako ih razmazite vrlo rijetko će odbiti vaš poziv na seks.

LIMUN

Muškarci koji vole žene divljeg, neukrotivog karaktera trebli bi birati one čiji vrh grudi podsjeća na polovicu limuna. Ove žene su pune života, ponekad slatko drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalinskih užitaka.

GREJP

Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što muškarci očekuju. Možda djeluju seksi i zavodljivo, ali one su načelno stidljive i nisu zainteresirane za velike izljeve strasti. Njima je razmjena nježnosti važnija od seksa.

KRUŠKA

Žene s kruškolikim grudima vole ljubav u svim varijacijama. Iako su konzervativne, žene ovakvog poprsja vole seks u svim varijantama. Ponekd su vrlo religiozne, ali to ih ne sprečava da uživaju u avanturama.

NARANČA

Ako vas njezine grudi podsjećaju na naranče, ne očekuje vas vatreni seks. Žena s dvije naranče ispod tijesne majice veoma je samouvjerena, dobro zna koji su joj životni prioriteti, ali je jako malo zainteresirana za seks. Radije bira prijateljsko druženje s partnerom.

TREŠNJE

Ako su trešnje vaše omiljeno voće, znajte da su žene s malim grudima koje podsjećaju na ovo voće veoma zabavne i vrlo uzbudljive. Inteligentne su. Zbog toga su odlične partnerice za svakodnevni život, kao i za provod, ali u krevetu su puno mirnije, nisu spremne za prevelike akrobacije i eksperimentiranja.

PATLIDŽAN

I na kraju, plavi patlidžan. Nije voće, ali žene s grudima koje nalikuju na plavi patlidžan prepune su ljubavi i u životu uživaju punim plućima.

uprolazu.com