NOĆNA SAČEKUŠA Bijesni muž (36) ulovio ženu (39) s 15 godina mlađim ljubavnikom

namještanje utakmica, silovanje, pljačka, tučnjava, prometna nesreća, droga, Sipa, krađa, napad, novinar, ubojstvo, Orašje, pucnjava, pucnjava, ranjavanje, Sarajevo, nk šibenik, pekara, krađa, Međugorje, glamoč, pokušaj ubojstva, prometna nesreća, kobilovača, samoubojstvo, opine, prometna nesreća, potpolje, Livno, kosturnica, maloljetnici, Tomislavgrad, prometna nesreća, MUP HBŽ, prometna nesreća, žepče, pogibija, Drniš, prometna nesreća, ubojstvo, profesorica, Zagreb, policijska uprava, Mostar, policija, zapaljeno vozilo, prometna nesreća, Čapljina, ubojstvo, samoubojstvo, Ljubuški, prekršaj, kazna, Imotski, svekrva, otrov, heroin, šverc, karlovac, Posušje, krađa, zlato, Buna, sudar, prometna nesreća, drvar, Kupres, MUP HBŽ, prometna nesreća, Sarajevo, Mostar, pljačka, provala, Mostar, prometna nesreća, prometna nesreća, Slavonija, ubojstvo, Zagreb, prometna nesreća, pogibija, Metković, prometna nesreća, prometna nesreća, stravično, Kutjevo, prometna nesreća, Zagreb, s
Prava se drama odvijala u sitne sate u vinogradarskom predjelu nedaleko od prigradskog naselja Budrovca u Đurđevcu. Silno ljubomorni muž oko 2.20 ujutro odlučio je napraviti 'sačekušu' svojoj 36-godišnjoj supruzi i mlađahnom ljubavniku, 21-godišnjaku iz susjednog Virja.

Kako smo jučer neslužbeno doznali, 39-godišnjak je već dulje sumnjao da ga supruga vara s nekim pa je ljubavnicima pripremio pravu zasjedu. Nakon što je žena po tko zna koji put odlučila dulje izbivati iz njihova doma pravdajući to druženjem s prijateljicama, muž ju je odlučio pratiti.

Učinio je to vrlo diskretno. Te večeri bio im je stalno za petama, a oni nisu ništa sumnjali. Baš oko 2.20 sati ujutro ulovio ih je u „ljubavnom gnijezdu", gdje se njegova supruga već duže sastajala s 15 godina mlađim ljubavnikom. Odjednom je izronio iz mraka i banuo pred njih! Malo je reći da je ljubavni par bio šokiran.

Mlađahni ljubavnik nakon nekoliko sekundi šoka uspio se nekako pribrati i zaključati vrata automobila iznutra. U smrtnom su strahu iz automobila promatrali od bijesa izobličeno muževo lice. Muž je odmah krenuo prema suvozačevim vratima jer je na tome mjestu sjedila njegova supruga. U naletu bijesa i osvetoljubivih misli primio je za kvaku i iščupao bravu suvozačevih vrata. No, u automobil nije mogao.

Kako i dalje nije uspijevao otvoriti vrata, 39-godišnjak je s krova golfa četvorke, inače karavana, iščupao dio metalnog nosača te njime razbio bočna stakla na mjestu suvozača. Staklo je prsnulo po ljubavnicima i unutrašnjosti automobila, a lim se svinuo pod snažnim udarcima.

Srećom, do fizičkog obračuna ipak nije došlo. Supruga je na kraju, na jedvite jade, nekako uspjela primiriti svojeg 39-godišnjeg muža. Rekla mu je navodno da su u automobilu samo razgovarali i da se nije dogodilo baš ništa bludno i razvratno.

No, policija je na kraju ipak morala intervenirati jer je 21-godišnjak odmah otišao u đurđevačku Policijsku postaju te prijavio 39-godišnjaka za oštećenje automobila na kojem šteta, prema prvim procjenama, iznosi oko 5000 kuna.

- Kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je ovaj tjedan oko 2.20 sati u vinogradarskom predjelu kod Budrovca 39-godišnjak oštetio bravu, lim, krovni metalni nosač i razbio stakla na automobilu oštetivši vlasnika za više tisuća kuna. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari - navodi se u priopćenju Policijske uprave u Koprivnici.

O detaljima te noćne drame u policiji nisu htjeli govoriti, kao ni o motivima uništenja automobila. Ipak, Đurđevac i Virje male su sredine...

Jutarnji list