Ništa ne traje vječno - Najčešće ženske laži na koje muškarci padaju

Smedia.rs vam donosi najčešće laži kojima žene zavode muškarce.

To je samo moj bivši
Stiže joj poruka ili zvoni telefon, nonšalantno objašnjava da je to vaš bivši dečko i pokušava da sakrije da zapravo razgovara sa prijateljicom. Želi da vam pokaže da je i drugi muškarci žele i da je bivši još nije prebolio.

Volim kad imam dosta vremena za sebe
Ne želi da strahujete kako će željeti da provodite svako veče zajedno i kako će vam slati poruke svakih pola sata. Zato pokušava na sve načine da vam pokaže kako ima osobni život i da ne želi da bude s vama po cijeli dan. Međutim, istina je da kada se zaljubite ne želite da se razdvajate od te osobe.

Imam gomilu muških prijatelje
Želi da momak misli kako odlično poznaje muški rod, pa malo preuveličava. Odjednom njen jedini frend postaje njen najbolji prijatelj i ona ima mnogo zabavnih priča kojima želi da impresionira partnera.

Odgovara mi opuštena veza
"Nisi slobodan da se vidimo. Nije problem i ja imam neke obaveze. Javi se kad budeš imao vremena" kaže ona i trudi se da izgleda kao da joj nije bitno što će proći tri tjedna prije nego što će je on ponovo ubaciti u svoje planove. Djevojke misle da će muškarci za to vreme shvatiti koliko im one znače i uskoro poželjeti sami da im šalju poruke pet puta na dan. Međutim, to ne ide baš tako i ženama uskoro dosadi da se zavaravaju.

Nisam osjetljiva
Kroz šalu pokazuje da nije osetljiva. Ako joj se prijatelj ili dečko požali na nešto ona nonšalantno odgovori "To je tvoj problem nije moj!". Kada on otkaže sastanak ona se pravi da je sve u redu i da je to ne dotiče. Sve je super na početku, dok ne shvati da na duže staze i nije tako sjajno biti u vezi sa momkom koji stalno otkazuje sastanke ili zaboravlja da je nazove.

Zanima me
Vi govorite o umjetnosti, filmovima, sportu ili bilo kojoj drugoj temi koja nju ni najmanje ne zanima. Ona pretražuje svaki djelić sjećanja kako bi izvukla bar sitnicu koju zna o tome i ulaže napor da se predstavi kao neko ko dijeli vaš interes.