Nikada nije bilo teže upoznati djevojku, no evo rješenja

muškarac žena, partnerski odnosi, partneri, veza, moda i ljepota, spoj, veza, partneri, muškarac žena, zaljubljenost, partneri, veza, laž, veza, partneri, muškarci, partneri, odnosi, veza, ljubav, spoj, partner, parovi, sreća, partneri, veza, ljubav, sex, veza, partner, prošnja, utakmica, veza, partner, ljubav, ljubav, veza, partner, veza, uspjeh u životu, ljubav, tajna, život, boje, jelo, oblačenje, muškarac, idealan muškarac, mačo muškarac, muškarci, žene, upoznavanje, spoj, prvi spoj, saznanje, Vaš partner, partner, savršeni partner, tajna, sreća, brak, pismo, sin, tata, prvi spoj, muškarci, stvari, romansa, ured, spoj, pitanja, sretni parovi, brak, spoj, prvi spoj
Najbolje bi bilo da prije nego što padnete u očaj ili kaotično krenete u potragu za bilo kojom djevojkom, stavite na papir vaše ciljeve, ideje o vezi i kriterije koje neka dama treba ispuniti.

Zatim polako poduzimajte svaki od sljedećih koraka:

1. Naoružajte se hrabrošću

Sreća prati hrabre i zato je najbolje da što prije raščistite sve nedoumice i neriješene životne probleme, kako biste u potragu za partnericom krenuli "mirne duše".

2. Uklanjanje prepreka
Nema razloga da sebe dovijeka osudite na manjak samopouzdanja. Zato, krenite u teretanu, jedite zdravo, više se družite i izlazite i na posljetku ćete se osjećati mnogo bolje.
Sve planove o poboljšanju kvalitete života obavezno zapisujte, jer ćete se tako lakše natjerati da ih ispunjavate.

3. Poradite na izgledu
Budite umjereno kritični prema vašem izgledu. On nije jedina bitna stvar koju posjedujete, ali je važan faktor u ostavljanju čuvenog "prvog dojma".
Zato sredite kosu, šake i nokte, kupiti jedan novi komad garderobe i zamolite nekog od bližnjih da vam da neku ideju na čemu još treba poraditi.
To vas neće koštati mnogo novca (možda će vam uzeti nešto više vremena), a efekti će biti odlični.

4. Pronađite hobi
Prije nego se upustite u vezu s drugom osobom, morate napraviti konekciju sa samim sobom. Zato se potrudite da vaš život učinite što je moguće interesantnijim.
Pristupite nemilosrdnoj analizi svega što vam pravi probleme u životu: riješite se ljudi koji vam uzimaju energiju, loših navika, strahova.

5. Budite vedriji
To ne znači da trebate svake večeri izlaziti, niti se družiti s bilo kim. To znači da trebate u svakom, čak i najneugodnijem trenutku, biti opušteni i nasmijani.
Slobodno se upustite u razgovor s osobama koje svakodnevno viđate, na primjer u teretani.
To će vam biti odlična vježba kako bi prišli bilo kojoj djevojci koja vam se dopadne.

Autor: PortalOko.hr